depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Témák
Hirdetés
Vakációnyitó Depeche Mode-party sztárvendéggel!

Kérem szépen, itt a nyár! Ha csak ízelítőül is, de a hosszú hétvégére igazi forró napsütést kaptunk, és a strandok is úgy döntöttek, hogy megnyitják kapuikat. Hogy még jobban felizzítsuk a kánikulai hangulatot, egy fantasztikus vakációkezdő Depeche Mode party-ra hívunk meg Titeket - a Black Head Agency-vel karöltve!

Június 2-án a budapesti BARBA NEGRA MUSIC CLUB-ban egy hamisítatlan Depeche Mode klubesttel (“Pleasure Little Treasure Party”) várjuk az érdeklődőket, ahol még mindig remegnek a színpad deszkái a most lezajlott indusztriál-fesztiválnak köszönhetően, melyet szintén a Black Head Agency szervezett. Közületek is bizonyára jópáran ott tomboltak az első sorokban…

Steve Black és csapata nem sok időt hagyott magának a pihenésre, hiszen egy jóféle nyárelő Depeche Mode party-ra készülnek a Freestate támogatásával, melynek sztárvendége nem más, mint a NITZER EBB és a FIXMER/MCCARTHY karizmatikus frontembere, DOUGLAS MCCARTHY!

Douglas először, és kizárólag nálunk mutatja be debütáló szóló-albumát, melyen a szinti-poptól az experimentális hangzáson át, a dancefloor-ig számos zenei stílus keveredik. A LIFE IS SUCKING THE LIFE OUT OF ME címet viselő lemez egy mozgalmas időszak leképződése McCarthy életéből. Douglas az album készítése mellett 150 koncertet adott a Nitzer Ebb-bel, törődött súlyos beteg (időközben elhunyt) édesapjával, és körbevonatozta Indiát. Ezekből az élményekből állt össze a május 7-én megjelenő LP, melyet egy misztikus hangulatú - seprűdobra, vonósokra, pedal steel gitárra, valamint minimál-effektekre épülő - kislemez harangozott be, ez a “Hey”.

Az album most első ízben digitális formátumban kerül a hallgatókhoz, az elektronikus zenék terjesztésében vezető szerepet játszó Beatporton keresztül.

A további meglepetésekkel jócskán megtűzdelt buliban hamisítatlan Depeche Mode klub-hangulattal, hangulatfokozó DJ-kkel és Black Head-es hang-, színpad- és fénytechnikával várunk Titeket!

A jegyek elővételi ára 1900 HUF (melyből 400 HUF lefogyasztható).

Figyelem! Elővételre csak 750 db belépő kerül kinyomtatásra!

A helyszínen 2600 HUF-ért lesznek megválthatók a jegyek.

A Freestate és a Black Head Agency 10 db belépőt sorsol ki a FREESTATE.HU-n olvasható játék résztvevői között! Figyeljétek a híreket!

Nincs tehát uborkaszezon - nem maradtok pörgős Depeche Mode-buli nélkül idén nyáron sem!

További infok hamarosan!
 
 
“Everybody’s looking for a reason to live
If you’re looking for a reason
I’ve a reason to give
Pleasure, little treasure”

 
   
   

   

2012.05.02. 00:53 | Janurik János | 21554 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
3. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.05.24. 09:41
EL GRECO

sajnos a hozzászólások leapadtak…ez van

DE addig is egy másik party sztárvendégei…
TÁMADNAK A ROBOTOK!!! -  újra színpadon az Erőmű “fiúcsapat”...  ;)


http://www.youtube.com/watch?v=MDGFNTnkpCo&feature=related

 
2. Hozzászóló: suzy66 | Időpont: 2012.05.20. 23:56
suzy66

http://www.youtube.com/watch?v=wH8uN0kR_ZA
hátha érdekel valakit kik is ők én nem ismertem eddig :)

 
1. Hozzászóló: suzy66 | Időpont: 2012.05.20. 23:25
suzy66

Hol vannak a hozzászólások? Mindenki a facebook-ra távozott?  Én nagyon várom ezt a rendezvényt, kiváncsi vagyok Douglas új lemezére és aztán a DM party!!!!  :)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés
FREESTATE.hu ©