depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés

FREESTATE - bemutatkozás

FREESTATE - bemutatkozás

Üdvözlet a FREESTATE-en, Magyarország első interaktív depeCHe MODE rajongói honlapján!

A névválasztás nem véletlen. Nagyon sok fansite létezik már itthon és külföldön egyaránt, de a szándék az, hogy a FREESTATE valami pluszt nyújtson…

Fanzine-jellegű dologról van szó, amelyben természetesen megtalálhatóak a “kötelező” infók (a biográfiától a dalszövegeken át a galériákig minden), de a koncepció kibővül egyfajta community-jelleggel. Cél egy hiteles, naprakész portál létrehozása - egy kicsit a másik oldalról, rajongói szemszögből, vagyis nem annyira hivatalosan, inkább lehetőséget adva a látogatóknak, fanoknak, buliszervezőknek, downloadereknek…Ennek tükrében a FREESTATE-hez kapcsolódó Fórum csak kis pont a gépezetben, hiszen az érdemi hozzászólások közvetlenül a hírekhez, cikkekhez írhatóak - így dominálhat az interaktivítás, ami remélhetőleg plusz motivációt jelent…és előbb-utóbb kialakul a FREESTATE-közösség. :) Ha jól használjuk ki, egy összetartó dolog jöhet létre, ami az aktív rajongók számára hiteles információs bázist, a zenekarral ismerkedőknek pedig támpontot és eligazitást nyújt.

Az oldal messze van még a 100%-ostól, de folyamatosan bővülni, frissülni fog. A menüpontok magukért beszélnek, jó részük még feltöltés alatt - a hangsúly első körben a “Főoldal” hírein és a “Linkek” letöltésein van.

Check It & Free Your Mind! ;)
2006.03.20. 22:00 | MarK | 14201 Olvasás | 29 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
FREESTATE.hu ©