depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés
FREESTATE PARTY 2007

A kerek évfordulókat mindig az alkalomhoz illően kell ünnepelni. Most, hogy pár nap „késéssel” az első gyertyánkat fújhatjuk majd el a FREESTATE.hu digitális tortáján, szeretnénk minden érdeklődőt vendégül látni a nagy napon…

A helyzetünk azonban egy kicsit felemás: nem dőlhetünk hátra az ünnepeltek izgalmával, hiszen nekünk kell vendégül látnunk a (reményeink szerint) majd hatalmasra duzzadó vendégsereget…:) Az önfeledt szórakozás érdekében tehát igyekszünk kitenni magunkért depeCHe MODE-portálunk egyéves születésnapján, s egy füst alatt szeretnénk megünnepelni a tavalyi DM-koncert évfordulóját is. Amennyiben az első találkozásunk jól sikerül, s igény mutatkozik rá, minden évben egy hasonló rendezvény keretében találkozhatunk majd egymással. Az „ősbemutatón” sok-sok érdekességgel várunk benneteket, amint azt lejjebb olvashatjátok is.

A találkozás reményében minden leendő látogatónkat üdvözöljük!
A FREESTATE.hu és a 101-es klub csapata





FREESTATE PARTY 2007. március 31. - K2 - Kashmir 2 (IX. Üllői út 51.)




FREESTATE PARTY 2007. március 31. - K2 - Kashmir 2 (IX. Üllői út 51.)




FREESTATE PARTY 2007. március 31. - K2 - Kashmir 2 (IX. Üllői út 51.)

Részletek

Az este folyamán a nagyterem (2. terem) végig depeCHe MODE-lázban ég majd, mindezt a 101-es Klub rendezésében. A programba természetesen beépülnek majd az általunk kifejezetten erre az alkalomra készített speciális videóklipek, melyek többsége magyar felirattal lett ellátva, nem hagyományos módon, így téve azokat még érdekesebbé. Szintén láthatóak lesznek videómontázs jellegű érdekességek is, köztük egy 47 perces videómix, mely pontban éjfélkor ér véget. Éjfélkor természetesen szülinapi tortával koszorúzzuk meg az eltelt egy évet. Ezt követően pedig csokorban vetítünk le néhányat az említett klipekből. Éjfél előtt egy órával tehát mindenkinek a NAGYTEREMBEN a helye! A budapesti koncertek pillanatait is többször idézzük majd.

A moziteremben (1. terem), a mennyezetről lógó MADARAK társaságában 22:00-tól hajnalig folyamatos videóvetítés. A sok-sok Remaster-anyag mellett olyan videók látnak napvilágot, melyeket már hónapok óta készítünk és tartogatunk erre az alkalomra! A vetítések részletes és pontos programja a klub több pontján is olvasható lesz, méltó vizuális köntösbe bújtatva. Érdemes tehát a klub labirintusaiban is barangolni!

A Recoil / Electro teremben (3. terem), Alan Wilder magyarországi helytartója Fabe és LZed izzítják majd a hangulatot, dallamos és táncra buzdító mixek özönével.

A 80-as évek teremben (4. terem) a 101-es Klub és DJ Falcon várja a korszak rajongóit a megszokott bulis hangulatban.
 
Megközelítés

Helyszín a Kashmir 2, azaz K2, IX. Budapest, Üllői út 51. Megközelíthető 4-es és 6-os villamossal és a 3-as metróval [Ferenc körút megálló]. A hely a régi Kashmir Underground fölött van, a második szinten.

Kashmir 2 - K2



Íme egy kis buli-kedvcsináló:









Ha tetszik, amit csinálunk, és Te is szervezel bulikat, az itt DVD formátumban letölthető kedvcsinálót vetítsd le Te is, ezzel csinálva kedvet további rajongóknak! Köszönjük!


Letöltés: Linkek - Kiadványok - Releases 103 MB


Kapcsolódó anyagok: YouTube.COM – FREESTATE.hu csatorna
   
   

   

2007.02.23. 09:30 | Faith | 37923 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©