depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Kislemezek | depeCHe MODE | Barrel Of A Gun
Kislemezek

Infó <<<   |   >>>
Barrel Of A Gun
Katalógus kód: BONG25
Megjelenés: 1997.02.02.
Címadó dal: BARREL OF A GUN
Szerző: Martin Lee Gore
Énekes: Dave Gahan
Dalszöveg: BARREL OF A GUN
 
B-oldalas dal: PAINKILLER
Szerző: Martin Lee Gore
Énekes: -
Dalszöveg: -
 
Album: Ultra [1997]
Megjegyzés: Visszatáncolás a szakadék széléről. A csaknem széthulló együttes visszatérése. Az első kislemez Alan nélkül, és hosszú idő után az első kislemez "tiszta" Dave-vel. A dal magán viseli az elmúlt 4 év minden gyötrelmét. Fenyegető, megnyomorított, felzaklató alkotás. Kemény dobok, bántó hangzású, sivító gitárok, hatásvadász szintetizátorok és torzított Dave-hang. A B oldalon egy ragyogó, telt hangzású táncos instrumentális dal hallható. Furcsa, sokrétű mixek, nyomasztó, paranoid videoklip. Némi meglepetésre a kislemez viharos sikert arat, Angliában a legsikeresebb, 4. helyig küzdi fel magát.
Kapcsolódó anyagok: Album dalszövegei
Videó
További információk
Teljes kislemez lista
Barrel Of A Gun - Vedd meg most!   Vedd meg most! Barrel Of A Gun  
Előző kislemez: In Your Room
Következő kislemez: It's No Good
 
Slágerlisták
UK Single Chart US Billboard 100 US Dance Chart US Modern Rock
4 47 - 11

Borító & Ízelítő
Kislemezlista | 25609 Olvasás | 9 Hozzászólás <<<   |   >>>
 
 
8. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.02.02. 03:32
EL GRECO

nagggyon jó a Martin-féle “durva” verzió is…  ;)


   
    http://www.youtube.com/watch?v=GKjWa1IMtAc

 
7. Hozzászóló: convar | Időpont: 2009.09.29. 10:37
convar

Nekem is ez volt az első kislemez, amit hallottam tőlük (hozzáteszem, azok közül, amelyekről tudtam, hogy DM, mert pl. az Everything Counts-t, a Strangelove-ot vagy az Enjoy The Silence-t biztos hallhattam addigra rádióban). Fél perc után továbbléptettem a Scooterre (:x) mi ez a sz.r címszóval, miután képtelen voltam tovább hallgatni (amúgy valami bravo hits lehetett vagy hasonló).

Mekkorát fordult a világ!!! Vagyis én |-|  :-)

 
6. Hozzászóló: gegidm | Időpont: 2009.02.03. 04:22
gegidm

Nekem az első depeche élményem ez a szám, talán emiatt is az egyik legkülönösebb számomra. Szerintem egy erős kis dal ez az újrainduló együttestől.

 
5. Hozzászóló: newzoli | Időpont: 2008.12.31. 04:22
newzoli

nem tudom ismeritek e a Martin által előadott verziót…Nekem “rough version” néven van meg 8-)  8-)  8-)  8-)  8-) nagyon Fa..a!kicsit különbözik a studió verziótól…

 
4. Hozzászóló: jász | Időpont: 2008.09.19. 14:35
jász

ha ilyen lett volna az ultra mint ez a szám ,akkor még mindig ezt hallgatnám, de már vagy 6 éve nem vettem le ezt a lemezt a polcról…........de az exitert pont 1 hónapja értékeltem újra…... erősebb,pedig az alap gyengébb mint az ultrán.

 
3. Hozzászóló: newzoli | Időpont: 2008.01.25. 03:44
newzoli

valakiket elriasztanak az Underworld remixek,különösképp a gyors verzió,de nekem tetszik mert radikálisan különbözik az eredetitől,de nem disco-szemét!
:)

 
2. Hozzászóló: newzoli | Időpont: 2008.01.25. 03:43
newzoli

valakiket elriasztanak az Underworld remixek,különösképp a gyors verzió,de nekem tetszik mert radikálisan különbözik az eredetitől,de nem disco-szemét!

 
1. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2008.01.02. 07:51

Ez meg akkorát ütött, mint egy légkalapács! Számomra az elmúlt huszonakárhány év egyik legjobb dala….talán azért, mert eléggé elüt minden korábbi és későbbi számtól. Nem tipikus dM! Kár, hogy az Ultra nem lett olyan innovatív, mint ez.
A Painkiller viszont a legjobb instrumentális szám tőlük.
A maxik viszont…Hmm, nem a legjobbak, de még mindíg szívesebben hallgatok őket, mint az Exciter vagy a PTA maxijait (kivéve az Darkest Star - Holden féle mixeket)!

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©