depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Veszélyben a depeCHe turné?

Veszélyben a depeCHe turné?

A depeCHe MODE amerikai turnéja koncertvisszalépésekkel fenyeget, miután a zenekar énekese, Dave Gahan laryngitisszel (gégehurut) távozott legutóbb a színpadról. A csapat kénytelen volt lemondani a csütrötök (május 6-ai) esedékes Chicago-i koncertjét, mivel orvosi figyelmeztetés szerint a frontembernek pihentetnie kell a hangszalagjait.

Gahan a probléma jeleit először a szerdai Kansas City-ben tartott koncertjükön észlelte, amikor is kemény erőfeszítéseibe került a dalszövegekre emlékeznie és láthatólag egyre kényelmetlenebbül érezte magát a színpadon. Martin Gore zenekari tag átvette a koncerttervnek megfelelően két dal erejéig az est menetét, bejelentve, hogy “technikai nehézségekkel” küszködnek, míg nem a koncert félbe kellett, hogy maradjon 50 perccel a kezdést követően.  A Depeche Mode turnémenedzsere közölte a közönséggel: “Képtelenek vagyunk folytatni, mivel időközben eltűnt az emberünk.” Egy rajongó szerint “vigaszként szolgált a helyzetre, hogy Martin további dalokkal kedveskedett az árván maradt közönségnek, de bárcsak többet eljátszott volna.”
 
2006. május 12. 14:03
 
Forrás:  ContactMusic




Ajánlott videók
1983.01.31. Get The Balance Right Enjoy The Silence - Hands And Feet Video Mix by 101 Klub Dave Gahan - Endless [Live at Spinner] 2007.12.01. Alan Wilder [Echo_Moskvi Interview] Alan Wilder Prágai Meghívója 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó

2006.05.12. 09:04 | markbell | 5380 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
3. Hozzászóló: markbell | Időpont: 2006.05.13. 06:23
markbell

Friss hír:

“Az aukció nyerteseit telefonon értesítette Darryl Ives személyesen, és elmondta nekik, hogy a mai koncertre gőzerővel készülnek. Dave énekgyakorlatokat vesz és azt mondta, jól érzi magát.”

Az aukcióban szó esett (ha jól emlékszem) két koncertjegyről is, amik a ma esti Jones Beach-i (Wantagh, NY) koncertre szólnak.

Darryl Ives aukciójáról a hírt itt találjátok:
http://www.freestate.hu/index.php/news/article/ns_dm_the_edwards_foundation/

 
2. Hozzászóló: Maistro | Időpont: 2006.05.13. 02:42

emarad?? :(  :(

 
1. Hozzászóló: Maistro | Időpont: 2006.05.13. 02:41

mi lesz a mai koncertel????

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©