depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

Szerver túlterheltség

Szerver túlterheltség

Az utóbbi napokban elég gyakran történt meg, hogy oldalaink helyett egy rendszerüzenet kaptatok miszerint oldalaink terheltsége túllépte a szolgáltató által engedélyezett határokat.

Mint kiderült alábecsültük érdeklődéseteket az online videókkal kapcsolatban. A tegnapi napon (2007.01.12.) a Songs Of Faith And Devotion dokumentumfilm által generált hálózati forgalom meghaladta a 15 GB-ot (kevesebb, mint 15 órán belül). A portál további biztonságos működésének érdekében a videók egy másik szerverről töltődnek. Valószínűleg az is komoly leterheltségnek örvend majd, de így csak a videók megtekintésénél lehetnek gondok, az oldalak pedig biztonságosan működhetnek majd tovább. A minden szempontból ideális megoldáson még dolgozunk.
Megértéseteket köszönjük!




Ajánlott videók
Recoil - Allelujah - Videó 1994.01.10. In Your Room 1990.09.17. World In My Eyes Dave Gahan - Deutsche Welle interjú Dave Gahan - A Little Lie [Live at Spinner] Dave Gahan - Kingdom [Live at Spinner]

2007.01.13. 11:30 | Faith | 5354 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Szerver túlterheltség

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©