depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Sajtótájékoztató - magyar feliratok

Sajtótájékoztató - magyar feliratok

A nagy érdeklődésre való tekintettel elkészültünk a sajtótájékoztató magyar átiratával, s mindjárt annak videóra adaptált verzióját szeretnénk elétek tárni. Mindenképp szerettük volna megosztani ezt a kifejezetten sziporkázóra sikeredett anyagot azokkal, akik nehezebben boldogulnak az angol nyelvvel. Sokadszorra megnézve a felvételt, is mosolyt csal az ember arcára pár jól irányzott poén.

A magyar rajongókat remekül képviselő Molnár Zsuzsa kérdéseivel láthatóan felkeltette a csapat figyelmét, hisz kérdéseire mindhárom tag válaszolt. Elhangzott néhány kifejezetten irritáló kérdés is, amiket a csapat szintén remekül kezelt. Személy szerint azt nem értettem, hogy miért kérdeztek annyira konkrét dolgokat a turnéval és annak egyes állomásaival kapcsolatban, amikor már az elején elhangzott, hogy még csak az albumon dolgoznak, halvány-lila-gőzük sincs arról, mi is lesz a turnén. Andy jó politikus módjára kezelte a „hogy tetszett a mi városunk, mi koncertünk, mi tömegünk” jellegű kérdéseket. A személyes kedvencem az a bukaresti kérdés, miszerint idézni kellett volna egy akkori transzparens feliratát! Csak gratulálni tudok a kérdés kiötlőjének. :D Az is jól sikerült jelenet, amikor az új dM betűkről kérdezik őket, és a hátuk mögött vizsgálják, miről is van szó!

Az esetleges hibákért elnézéseteket kérjük! A kérdezők nevét, illetve, hogy honnan is jöttek azt abszolút csak fonetikus alapon véstük papírra.

Jó szórakozást!

Videó: Sajtótájékoztató - magyar feliratok




Ajánlott videók
2009.06.24 RTL Klub - Fókusz: Depeche Mánia dM.com - Videó Blog - Budapest HD 2009.03.11. TV2 Aktív Personal Jesus – Stars On Ice 2008 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben

2008.10.11. 17:05 | Faith | 5346 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
3. Hozzászóló: novi1 | Időpont: 2012.10.23. 06:24

és a másik magyar?szerintem sokkal jobb volt,andy hosszas sztorizgatásba kezdett…és még csak meg se emlititek a kérdező nevét…lehet ő nem haver…

 
2. Hozzászóló: Neo71 | Időpont: 2008.10.12. 23:09
Neo71

Köszi szépen! Esetleg letölthető verzió lessz?  :-)

 
1. Hozzászóló: szveta77 | Időpont: 2008.10.12. 08:24

Nagyon-nagyon köszi!!!!  ;)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©