depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Martin ismét DJ volt

Santa Barbara, Kings Road Pub

 
 Tegnap este Martin a barátnőjével (a képen a szőke hölgy) jelent meg, és a DJ set-je után nem sokkal már távozott is. Akik ott voltak, elmondásuk szerint a DJ set nem volt nagy szám, mintha 2 szám ismétlődött volna!
 
 Köszönjük a képet Cralle-nek!

pic_martinsantak.jpg




Ajánlott videók
Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 1 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) Enjoy The Silence - animation video John The Revelator a Megatáncban RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague 1983.07.11. Everything Counts

2006.12.19. 01:37 | Precious101 | 5363 Olvasás | 5 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Martin ismét DJ volt
 
5. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.12.19. 15:36
Faith

Nem DKatára gondoltam. :)

 
4. Hozzászóló: MarK | Időpont: 2006.12.19. 05:56
MarK

Úgy látszik, Dobó Kata beújított - új haj, új pasi…;-)

Fletch dj setjén én is voltam, az nem dj-skedés, amit ő csinál, a választott dalok viszont nem voltak rosszak.

 
3. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.12.19. 05:52
Faith

Anno Prágában Fletch volt a díszvendége egy DJ fesztiválnak, de elég beégős dolog volt mikor ő került sorra, mert a dalok Fade Out/In-el való keverése elég gázos volt profi körökben. Viszont ő volt a depeCHe MODE egyik tagja, szóval tisztelet és taps azért volt!

 
2. Hozzászóló: Iron | Időpont: 2006.12.19. 05:44
Iron

Egyszer már meghallgatnám élőben a gáláns szőke herceg dj setjét. A dm koncertek felvezetőjeképpen nyomott, furi, ám stílusos underground elektrozene nagyon tetszett, de foglalkoztat, milyen lehet, amikor egy eredendően sokkalta inkább előadóművész, aki ráadásul több évtizede az egyik legbefolyásosabb kultbanda motorja, dj pult mögé áll, ami köztudottan egy külön műfaj. Igen-igen, ez most célzás volt Fletch 2004. novemberében az Events Hall-ban, a Client fellépése után megesett, ún. dj set-jére, az abban hallott, bpm-re halálpontosan átúsztatott zenék tökéletes egymásutánjára. :) ;;; Mondjuk ettől függetlenül császár buli vt, épp akkor jelent meg a Remixes 81-04, és kit érdekelt a keverés, amikor a Photographic rex the dog, esetleg a World in my eyes - cicada rmx ment olyan hangerővel, hogy az ember agya kifordult. :) 

Mostanában tetemesebb (komoly, nem Náksi és Brunner színvonalán hánykolódó) dj set-et hallgatok John Digweed-től, Pete Tong-tól, + némi Deep Dish, Hernan Cattaneo, nyáron pedig élőben élveztünk végig egy David Guetta szettet, besz*rás jó volt, 10 perces The World is Mine rmx :), így van némi összehasonlítási alapom, melynek kapcsán igazán érdekelne, a mi jó öreg Martinunk milyen stílusban képzeli el a modern elektronikus tánczenét dj szettként felépítve a pult mögött.

Iron

 
1. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2006.12.19. 01:54
Faith

THX! Mr. Hajnal news! ;)

A csajszi nagyon hasonlít egy magyar ismert személyiségre,,, de nem hinném, hogy ő az, mert akkor Császár Előd nagyon berágna Martinra. :)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©