depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Dave Gahan
Hirdetés

Varázslatos királyság…

Varázslatos királyság…

A napokban jelent meg egy rövidke interjú a Entertainment Weekly hasábjain, mely Dave legfrissebb kislemezét dicséri, mindezek mellett egy új fotóval is megajándékoztak minket.

A depeCHe MODE frontembere szinte egész karrierje során csapattársa, Martin Gore dalait énekelte. Ez némiképp megmagyarázza miért is hangzik Dave Gahan második szóló lemezének első kislemeze – még Martin segítsége nélkül is – szinte mint egy depeCHe MODE dal. A ’Kingdom’ újra megmutatja a már ismert kontrasztot a hideg, piszkos ipari recsegések és Dave tökéletesen bársonyos baritonja között, ahelyett, hogy új világot fedezne fel. Na és? A képlet, ami mindig friss tudott maradni a depeCHe MODE évtizedein át, tökéletesen működik most is.
 

 
 

 
Forrás: Entertainment Weekly | Google News




Ajánlott videók
1986.02.10. But Not Tonight LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben 1993 Enjoy The Silence - Live - Magyar felirat 1993.02.15. I Feel You Dave Gahan - Deutsche Welle interjú SZTAROCK 1993 / depeCHe MODE

2007.09.05. 02:33 | Faith | 5347 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Varázslatos királyság…

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©