depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

dM.com - Frissítések

dM.com - Frissítések

Egy komolyabb, összegzett információs csomag érkezett minap a depeCHe MODE hivatalos oldalairól.

AKTUÁLIS KIADVÁNYOK

„Black Celebration” és „Construction Time Again” remasters megjelenések - Március 26. Melyeket hamarosan az „Ultra” és „Exciter” albumok követnek majd. Az amerikai kiadás dátumai még nem fixáltak.

A teljes Remaster katalógus megjelenik bakelit formájában is! Ezek március 5-én (első csomag) és április 2-án (második csomag) jelennek meg – csak Európában.

„The Best Of, Volume 1” – Speciális 3 lemezes bakelit csomag jelenik meg február 12-én, szintén csak Európában!

„The Complete depeCHe MODE” az iTunes gondozásában (digital csomag - 644 dal!) – Már elérhető.

„Martyr” (kislemez) – Már elérhető (USA/Kanada – csak digitálisan) – UK/Európa CD-ken is.

„The Best Of, Volume 1” – Az új „Best Of” kollekció, egy új dallal a „Martyr” képében – Már elérhető! CD, CD + DVD, és Digital Deluxe formátumban is!

„Touring The Angel: Live In Milan” DVD – Már elérhető!

„A Broken Frame”, „Some Great Reward”, „Songs Of Faith And Devotion”, „Speak And Spell”, „Music For The Masses” és „Violator” – Remaster csomagok – Már elérhetőek!

A Live Here Now - (majdnem) 50 élő koncertet rögzített a Touring The Angel harmadik szakaszáról! Aki rendelne szeretne gyorsan tegye azt, mert a gyorsan fogynak a kiadványok és a széria limitált!

HÍREK

AZ EGYÜTTESRŐL

A csapat jelenleg pihenőt tart a nagysikerű „Touring The Angel” turné befejezése után. A Következő hónapokban a fiúk új projektjeiről fogunk hírt adni. Ugyanakkor kísérjétek figyelemmel a „The Archives” szekciót, ami ezentúl hetente kerül frissítésre új tartalommal (hang, videó, képek, stb.). Az első ilyen frissítés múlt pénteken volt.


ROCK AM RING 2006

A frissítések közt most találhattok három teljes dalt a Touring The Angel turné Rock Am Ring-i állomásáról. Judas, Stripped és Photographic – mind teljes hosszúságú online videók.

Eredetileg az volt a terv, hogy több felvételből kerüljön ki egy-egy 90 másodperces anyag, de gondoljuk mindenki egyet ért azzal, hogy jobb egy-két teljes videó, mint sok kis részlet. S továbbiak jönnek még, érdemes benézni! Mivel az Archive szekció péntekenként frissül, mindig friss dM anyaggal zárhatjátok a hetet!


Most pedig a kiadványokról…


A KÖVETKEZŐ REMASTERS CSOMAGOK

A „Black Celebration” és „Construction Time Again” a következő albumok a Remasters szériában. Március 26-án jelennek meg (Európában). Az „Ultra” és az „Exciter” hamarosan követi majd az említett két albumot…


REMASTERS… BAKELITEN!

A 10 stúdió album Remasters verziója megjelenik speciális bakelit kiadványokon is, két adagban. Az első csomag március 5-én a második pedig április 2-án. A részleteket az albumok borítóira kattintva találjátok a Remasters kiadványok oldalán.


BEST OF… BAKELITEN

Február 12-én a „Best Of” album is megjelenik egy speciális három-lemezes bakelit csomagban! A Martyr 12”-os gatefold (papírtokos) bakelit verzióihoz képest még extrább csomagolás várható.


JÁTÉK EREDMÉNYEK

Gratulálunk Doug Smith-nek! Az ő válaszát sorsoltuk ki, és ő nyerte a 43 LiveHereNow Cd-t (technikailag csak 42-őt, mert egy időközben elveszett, de ugye, így sem egy rossz ajándék)! Figyeljétek az oldalakat, további játékokkal készülünk. A heti frissítésekkel egyetemben, több játékra is sor kerül. Ahol régi promóciós kiadványokat, pólókat, dM relikviákat és sok mást lehet majd nyerni.


A dM BOLT

Ha még nem vettétek észre a dM BOLT letisztultabb lett. Sokan panaszkodtak a rossza navigációra. Ez már rendbe lett rakva az Amerikai boltban (hamarosan az Angol oldalak is sorra kerülnek). Ebben az évben szintén újabb érdekességek kerülnek majd be a kínálatba. Erről is informálunk majd benneteket…


EMLÉKEZTETŐK…

THE COMPLETE DEPECHE MODE

644 dal. $169. Minden album. Minden kislemez. Exkluzív akusztikus felvételek, exkluzív próbafelvételek, és sok-sok más promó és digitális kiadvány. Az iTunes lehetővé tette a depeCHe MODE Ultimate Box kiadását (ebben előtte csak a U2 és Stevie Wonder részesülhetett).

Figyelem, nem kell iPod lejátszót vásárolni a vásárláshoz, elég egy iTunes program (ami ingyenes letölthető PC és Mac számítógépekre az apple.com oldalairól).


MARTYR BAKELITEN… és PRECIOUS PICTURE DISC
(kattints a „l12 bong 39” Martyr kislemez linkjére az angol vagy német oldalak tetején)

Megjelent a „Martyr” bakelit is, mely néhány klasszikus dM dalt is tartalmaz. A limitált 12” kislemez nagyon tetszetős gatefold (papírtok) csomagolásban érhető el, nehéz kihagyni. Szintén megjelent a „Martyr” 7” Picture disc (színes-fotós bakelit) verziója is, és a „Precious” 7” Picture disc verziója is!

Rendelés

A Pecious 7” Picture disc nem a többi verzióval egyszerre jelent meg. A nagyszámú fanatiskus rajongó érte el, hogy ez megtörténhessen a depmod.com portállal egyetemben, akik petíciót indítottak az ügy érdekében. Hölgyeim és uraim a Picture Disc megjelent!




Ajánlott videók
HDMFC a HírTV-ben 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó Dave Gahan - Use You [Live at Spinner] SZTAROCK 1993 / depeCHe MODE

2007.01.30. 02:48 | Faith | 5353 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: dM.com - Frissítések

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©