depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Daniel Miller - Q Radio

Daniel Miller - Q Radio

Daniel Millerrel készült egy műsor a Q Radio-ban a Mute elmúlt 30 évének tiszteletére.

2008 október 14-én volt az adás, amit október 18-án magyar idő szerint este 9 órakor fognak ismételni. Mivel interneten fogható a rádió, érdemes meghallgatni, 1-2 depeCHe MODE szám is elhangzik és Daniel Miller a Mute korszakairól mesél. A műsor érdekes volt és elég jól érthető. Lehet, hogy elérhető lesz az adás podcast változata is.

Valamint, október 19-én magyar idő szerint este 9-kor egy teljes órában depeCHe MODE zenék lesznek hallhatóak a rádió adásában.

Rádió: Q Radio




Ajánlott videók
Route 66 [Yadsloof Mix - 2008] A legszerencsésebb Magyar dM Rajongó! Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 Dave Gahan - Interview at Spinner.com 1993.02.15. I Feel You LézerSzínház és a FREESTATE a HírTV-ben

2008.10.15. 14:00 | Aspasia | 5349 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Daniel Miller - Q Radio
 
2. Hozzászóló: Aspasia | Időpont: 2008.10.19. 18:20

A Daniel Miller interjút lehet, hogy nem fogják kirakni, de a Depeche Mode profile műsort meg lehet újra hallgatni, csak azt nem értem, hogy miért a felétől. Master and Servant-nál kezdődik, pedig előtte volt 4 másik szám is.

 
1. Hozzászóló: Faith and Devotion | Időpont: 2008.10.18. 10:13
Faith and Devotion

Ugye akad majd valaki, aki felveszi, és megosztja azokkal, akik nem tudják meghallgatni az ismétlést sem, mert el kell menniük otthonról (pl. én :) )? Azt hiszem, sokunk hálájára számíthatna. ;)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©