depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Események
Hirdetés

Turné napló - Budapest

Turné napló - Budapest

Micsoda különbség! Ha őszinte akarok lenni, akkor nyugodtan kijelenthetem, hogy a tegnapi pozsonyi koncert egy rémálom volt. A helyszín valami szörnyűséges volt, az időjárás pedig rettenetes. A színpadot sem építették meg megfelelően az együttes kívánalmai szerint, így egész álló nap stresszes légkörben folyt a munka. Ráadásul számos műszaki probléma adódott.

A színpad oldalánál átszivárgó tetőszerkezet miatt nagymennyiségű csapadék zúdult le, amely eláztatta a keverőt. Kinyírt 10 audio sávot, amelynek következtében a MOTOR – az első elő zenekar, egy ideig hang nélkül játszott. A Depeche Mode-nak pedig a video gömb használatát kellett mellőznie, ugyanis a színpad, amit felépítettek számukra, nem bírta volna el a gömb felszereléseinek súlyát.

A koncert mégis jó volt - a tömeg valósággal parázslott, annak ellenére, hogy bőrig ázott mindenki.  Egy átszellemült élmény…

Ma Budapesten már az időjárás is sokkal kegyesebb volt (nappal), remek helyszín, sokkal kedvezőbb műszaki adottságokkal. A színpad pontosan olyan volt, amilyennek lennie kellett, és ez sokat számított.

Maga a show fantasztikus volt. A „Jezebel” visszakerült a dalmenetbe és a „Master and Servant”-nak egy „speciális” változatát hallhattuk. Dave elügyetlenkedte a szöveget és szinte a teljes dal alatt a tömegre hagyta az éneklést (a végén még meg is köszönte a közönség bátor erőfeszítéseit). Ma Anton Corbjin is jelen volt, hogy fényképeket készítsen. Alig várta, hogy színpadon lássa a bandát. Amíg az ő képei nem nyilvánosak, addig be kell érnetek az általam készített fotókkal…

 
Forrás: dM.com
 


 

What a difference a day makes! Yesterday in Bratislava was a bit of a nightmare to be honest. The venue was awful, the weather was awful, and the local stage hadn’t been built to the band’s specifications resulting in a stressed out atmosphere the whole day and all sorts of technical problems.

A leaky “roof” on the side of the stage gave way to the massive amounts of water, and soaked a mixer, killed about 10 channels of audio, and left show opener MOTOR on stage playing with no audio on or off stage for a bit. Depeche Mode had to ditch the video sphere because the stage that had been provided wouldn’t hold the weight of the entire rig.

But it was a good show - the crowd was on fire despite being soaked!! Absolutely mental.

Today, in Budapest was much nicer weather (during the day), a lovely venue and much better facilities. The stage was as it should be, which really did make a lot of difference.

The show itself was yet again fantastic. “Jezebel” was back on the set list and a “special” version of “Master & Servant” showed it’s face - Dave fumbled the lyrics, and left the singing to the crowd for almost the entire song (he did thank them for their valiant efforts). Anton Corbijn was out taking pictures today, so looking forward to seeing the fruits of his labor. Till then you’ll have to settle for mine.




Ajánlott videók
Sajtótájékoztató 2013 - Online videó Lengyel videó tisztelgés Dave Gahan - Use You [Live at Spinner] 1987.12.28. Behind The Wheel RECOIL - SELECTED - Television Archives 1982.08.16. Leave In Silence

2009.06.29. 07:44 | Cívis Target | 6741 Olvasás | 21 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Turné napló - Budapest
Lapozás:  1 2 >
21. Hozzászóló: Youwine | Időpont: 2010.01.19. 08:06
Youwine

Fönt van már az újabb bp-i bejegyzés is.

 
20. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.07.12. 07:04
Useless-girl

asszme vmi csóka tart velük. a dm.com-on a tour blogban postol. a mázlista mindenit neki! (bár én sem tudom, hogy ki az pontosan).

 
19. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.07.12. 06:22
Capricornus

Ez a hivatalos honlapon fentlévő napló, a turnén résztvevő egyik emberke írja: szóval szerinte :D

 
18. Hozzászóló: adriszka | Időpont: 2009.07.12. 05:11
adriszka

és ez kinek a naplója?? szal kiszerint vunk királyak? :-)  :D :-P

 
17. Hozzászóló: sori | Időpont: 2009.07.01. 06:12
sori

swen : hát akkor spuri haza, és azért a héten pihengess még.. :) A képeket várom :) :) :)
Én a sörpancsit megúsztam :)

 
16. Hozzászóló: swen | Időpont: 2009.07.01. 02:42
swen

Sori :jo hir ma haza engednek és örülök hogy humororsnak talatad amit idéztél :D de kész vagyok nem vagyok egy bulis de meg jartam rendesen vannak képek valahol othon a gépen majd dobok egy párat .
pl:magunkrol még féljozan állapotunkban. Egy Görög étteremböl hogy buliznak a DM rajongok, hát én specko kész voltam ,oda mentem a sör sátorhoz kikértem temerdek sört abbol 2 pohar szo szerint rajtam landolt amikor bekeztek a PEACE-t örömöben megfürdettem magam. az esö ugy is jött gondoltam hat nem mind1 csak jo legyen . HÁT JÓ LETT!!!!!!!!!!  ;)

sorry a helyesirásért majd leközelebb jobban oda figyelek :-P

 
15. Hozzászóló: sori | Időpont: 2009.06.30. 12:52
sori

Már bocsi swen , de ez a kerüljek csak ki a korházból.. . :) hát behaltam rajta. :)

az élményért pedig szépen megdolgoztunk közösen :) még jó hogy tetszik nekik…  :-)  mutassanak még egy ilyen rajongó tábort :)  :-P

 
14. Hozzászóló: Kozmy | Időpont: 2009.06.30. 12:46

Anton Corbijn-t a Bazilikánál állítottam meg. Hiába volt rajta fülig behúzott csíkos kötött sapka, azonnal megismertem. ( A kockás nacijáról inkább ne is beszéljünk ! ) Rögtön kértem Tőle autogramot, amit névre szólóan, kedvesen
meg is tett. Tök normális volt a fickó. Kár, hogy a fiúkkal találkozni semmi esély sincs.

 
13. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.06.30. 11:12
Capricornus

Anton a kordonfolyosón suhant el kétszer, közvetlen előttem :D

 
12. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2009.06.30. 09:18
Angelus

:) Elolvadok a dicsérettől. Ilyenkor jó magyarnak lenni.  |-|

 
11. Hozzászóló: dMHalacska | Időpont: 2009.06.30. 07:44
dMHalacska

Én nem hittem a szemenek amikor Anton megláttam nekem háttal állt épp és a fényt mérte be a színpadon aztán oda osont elénk újra le is fotóztam!  :) majd a koncert alatt is ott kavart és dolgozott :) erről is készítettem fotókat 8-)

 
10. Hozzászóló: Faith and Devotion | Időpont: 2009.06.30. 07:41
Faith and Devotion

A koncerten én sem voltam rögtön 100%-osan biztos benne, hogy Anton az. Jó helyen álltunk, de az arcát nem igazán láttam… Rendkívül gyanús volt viszont a kötöttsapka, és a színpadon mászkálás.  :-)

 
9. Hozzászóló: Emyke | Időpont: 2009.06.30. 05:34
Emyke

nem ismertemföl Antont, hogy ot fotózik ahhh micsoda szégyen :-)

 
8. Hozzászóló: | Időpont: 2009.06.30. 03:21

Hát igen a magyar virtus…  :D
Egyedi és megismételhetetlen Master & servant volt az tuti :-)  ;)
Azt hittem kiszakad a tüdőm, úgy ordítottam. :D

 
7. Hozzászóló: csabex | Időpont: 2009.06.29. 16:55

Master And Servant:
Nekem olybá tűnik, mintha a reflex hangfalak nem működtek volna, és Dave nem hallotta volna a saját hangját. Ez elég zavaró tud lenni, nem csodálom, hogy elkalandozott… :)

 
6. Hozzászóló: Capricornus | Időpont: 2009.06.29. 15:22
Capricornus

jó olvasni, h elégedettek voltak a budapesti fellépéssel :D én 200%-ban le voltam és vagyok nyűgözve, Master and Servant ide vagy oda, én énekeltem XD (És Dave koncertes megjegyzései még mindig mosolygásra késztetnek :D)

 
5. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2009.06.29. 13:48
Useless-girl

hát az tuti, hogy speckó verziónk volt :D egyébként a közönség hogyan szuperált hangilag? csak mert a Martin melletti hangfalnál állva nem igazán hallottuk a stadiont, csak a lassabb számoknál. :P
De mi üvöltöttünk mindent mint a sakál XD
Az Antonos képekre meg én is NAGYON kíváncsi leszek! Olyan édes volt mikor elment mellettünk és elvigyorodott a bajsza alatt, mikor a nevét kezdtük ordítani :D

 
4. Hozzászóló: swen | Időpont: 2009.06.29. 12:13
swen

hi all én is énekeltem söt majdnem mindent és olyan érzésem van még most is mintha mindenki ismert volna mindenkit. Januárban ismét ott leszek és kitombolom magam csak kerüljek ki a korházbol. :-)

 
3. Hozzászóló: mrsGahan as agikacsa | Időpont: 2009.06.29. 09:31
mrsGahan as agikacsa

köszi! :)

 
2. Hozzászóló: qkimuki | Időpont: 2009.06.29. 08:41
qkimuki

Persze,hogy fantasztikus volt show.
Mi más lenne magyar rajongókkal!?
Szerintem jó volt,hogy “mi” énekeltük a M&S-t! 8-)  ;)

 
Lapozás:  1 2 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©