depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

A Recoil Facebook oldala

A Recoil Facebook oldala

Frissítésre került a Recoil Facebook oldala, egy két újdonság és javítás történt a „lapon”.




Recoil - Alan Wilder

Csatlakozz „rajongóként ” még ma, hogy híreket kaphass a Recoilról és Alan Wilderről. A fotók, videók, zene lejátszó, a fórum (ahová a Főnök is be-bepillant) folyamatosan frissülni fognak és hamarosan új funkciók is megjelennek majd.

Reméljük az új interaktív oldal érdeklődéssel tölti majd el a Recoil rajongókat, hisz itt kapcsolatba léphetnek más rajongókkal is, és Alan is várja a hozzászólásokat, javaslatokat. Ha Recoil bulit tervezel, ill. szeretnéd népszerűsíteni a Recoilt, szívesen közzétesszük híreidet (bizonyos feltételek mellett).

Alan Wilder újra a Thin Line Stúdióban dolgozik az új albumán. Kísérd figyelemmel a hamarosan érkező videó frissítéseket…
 
The Shunt Staff
 
Facebook: Recoil




Ajánlott videók
EMA 2006 – Promó videó 2009.04.29. RTL Klub - Fókusz - Anton Corbijn Interjú Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 A legszerencsésebb Magyar dM Rajongó! Rammstein - Stripped 1985.09.16. It’s Called A Heart

2009.01.20. 15:36 | Faith | 5485 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: A Recoil Facebook oldala

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©