depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Recoil
Hirdetés

Olivia Louvel új albummal jelentkezik, és a Recoil-lal turnézik

Olivia Louvel új albummal jelentkezik, és a Recoil-lal turnézik

Olivia Louvel új albumot jelentet meg, „Doll Divider” címen, mely az Ototoi Music oldalán digitálisan is elérhető. Hogy ez a hír hogyan is kötődik a hamarosan hazánkba látogató Recoil-Főnökhöz?

Hát úgy, hogy Alan Wilder, aki már 1985-ben elárulta egy interjúban, hogy hobbi-szinten érdekli a fotózás - és anno videokamerájával buzgón dokumentálta a Depeche Mode turné-hétköznapokat is -, ismét a fényképezőért nyúlt, és diaképes bemutatót (diaporámát) készített Olivia Louvel számára. A Nyugat-Sussex-ben készült diaporámás anyagot a Side-Line csapata a következő YouTube-linken tette elérhetővé / megtekinthetővé:


Alan és Olivia munka-kapcsolata egyébként 2005. áprilisáig nyúlik vissza, amikor is a művésznő 10 napig Alan híres The Thin Line-stúdiójában vendégeskedett, Sussex-ben. Itt öltött végleges formát Olivia Louvel „Luna Parc Hotel” című albuma, melyet az a Paul Kendall (PK) mixelt, aki most elkíséri turnéján Alan-t, alias a Recoil-t. PK neve ismerős lehet a különböző Recoil és Nitzer Ebb kiadványokról.

Olivia Louvel


Louvel kisasszony, akit „mutáns Björk”-ként is emlegetnek, a Recoil Selected Event Tour-on is tiszteletét teszi, mégpedig március 20-án, Hamburgban. Az új anyaga mellett előad néhány számot „Lulu In Suspension” című, két évvel ezelőtti albumáról is.

Olivia Louvel hivatalos honlapja: http://www.olivialouvel.com/
 
 
© Janurik János




Ajánlott videók
2009.09.22. Perfect - Fringe - Promó Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 1 2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix Recoil - Berlin - Release Party Walking In My Shoes - Magyar felirat 1987.08.24. Never Let Me Down Again

2010.02.10. 02:24 | Janurik János | 5391 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
2. Hozzászóló: Janurik János [Szerkesztő] | Időpont: 2010.02.12. 15:57

Update: Párizsban is ő lesz a Recoil vendége. Időpont / helyszín: 2010. április 23. / Le Bus Palladium

http://www.lebuspalladium.com/

 
1. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.02.12. 15:24

Eszembe jutott a WIMS klipje, de nem tudom mivel magyarázni. :D
Ide is eljöhetett volna áprilisban. :)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©