depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Német nyelvű hangoskönyv jelent meg a Depeche Mode-ról

Német nyelvű hangoskönyv jelent meg a Depeche Mode-ról

Depeche Mode - Die Audiostory” címmel német nyelvű hangoskönyv jelent meg március 18-án a Depeche Mode-ról, a Lübbe-Audio (Tonpool) kiadó támogatásában. A 138 perc hosszúságú hangzó-biográfia dupla CD-n rendelhető meg 15.99 €-ért az Amazon-nál.

A világ legsikeresebb elektro-pop csapatáról számos életrajzi mű van már forgalomban, de ez az első alkalom - legalábbis, német nyelven -, hogy egy újságíró meséli el nekünk hangzóanyag formájában a Depeche Mode történetét, 1980-tól napjainkig. Thomas Bleskin számos interjút használt fel audio-biográfiájának összeállításához, melyeket a ‘80-as / ‘90-es években megjelent újságokból, a Depeche Mode rádiós, és TV-s szerepléseiből ollózott össze.

Semmi sem helyettesítheti az eredeti hangot. Ha az ember magát a művészt hallja, mindig többet tud meg róla, mintha csak olvasná az életrajzát.” - vélekedett a szerző. “Így, ebben az audio-sztoriban olyan sokszor szólaltatom meg magát az együttest, amennyiszer csak lehet. Ki más is tudna náluk szakértőibb válaszokat adni?

Az év egyik izgalmas kiadványának ígérkező hangoskönyv a következő címen rendelhető meg:
 
www.amazon.de




Ajánlott videók
Suffer Well - magyar felirat Suffer Well - The Sim Version Precious - Magyar felirat EMA 2006 – Promó videó 1990.05.07. Policy Of Truth dM.com - Videó Blog - Budapest HD

2011.03.18. 10:52 | Janurik János | 5354 Olvasás | 4 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
4. Hozzászóló: Aspasia | Időpont: 2011.03.20. 08:06

Oki, köszi!

 
3. Hozzászóló: Janurik János [Szerkesztő] | Időpont: 2011.03.20. 07:55

Bocs, ha nem voltam elég egyértelmű - kicsit korrigáltam is emiatt egy mondatot a cikkben -, ez az audio-book német nyelven az első ilyen jellegű kiadvány a zenekarról.

 
2. Hozzászóló: Aspasia | Időpont: 2011.03.20. 07:06

Azért azt tegyük hozzá, hogy nem ez az első hangoskönyv a bandáról, amit “egy újságíró mesél el nekünk hangzóanyag formájában”. Nekem is van vagy kettő angol nyelvű. Az egyébként nem világos a cikkből, hogy most ezt a német nyelvűt az újságíró meséli el a saját hangján vagy meg van szólaltatva az együttes, amelyre ráteszik a német változatot, mint egy rádió riportban..?

 
1. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2011.03.19. 04:25
Useless-girl

nagyon belehúztak a németek :)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©