depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Lady Gaga a People Are People feldolgozását tervezi

Lady Gaga a People Are People feldolgozását tervezi

Az amerikai QMS rádiónak adott interjújában Lady Gaga elmondta, hogy szeretné feldolgozni a depeCHe MODE 1984-es slágerét, a People Are People slágert, „hogy olyan melódiát tegyek hozzá, ami mindig is hiányzott belőle”.

Hát így. A 24 éves Lady Gaga (valódi nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta), aki még nem is élt, mikor a dal született az interneten keringő dalmontázsokból kapott ihletet. Ahogy mondta: „Szó szerint órákat töltök el naponta a YouTube-on, hogy megnézzem, miket írnak rólam, olvasom a hozzászólásokat, stb. Meglepődve tapasztaltam, hogy rengeteg depeCHe MODE rajongó, egyben Lady Gaga rajongó is. Addig nem is tudtam az együttesről, míg nem botlottam bele a ’Paparazzi’ és a ’Just Can’t Get Enough’ montázsába. Mindenkinek csak ajánlani tudom a depeCHe MODE zenekart, igazán alulértékeltek.”

Forrás: Side-Line

Személy szerint néhány hónapja futottam bele Lady Gaga egyik akusztikus előadásával és nagyon kellemesen csalódtam! Mint kiderült a hölgy bárzongoristaként tengette életét míg fel nem fedezte egy producer és nem csináltak szuperprodukciót belőle. Viszont az mindenképp mellette szól, hogy nem egy kirakati bábu, mint a Britney félék, hanem egy igazi zenész, aki saját magának írja dalait, és azokat bátran, bárhol előadja egy zongora kíséretében. Ezek a verziók igazán kellemesek, magukban hordozzák az élő zene varázsát. Íme néhány példa:








Ajánlott videók
Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú Dave Gahan - Kingdom [Live at Spinner] 2004.10.18. Enjoy The Silence [2004] Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 2 MTV Awards 1988 - Backstage - Final Countdown Barrel Of A Gun - Forgatás

2010.06.03. 02:38 | Faith | 10899 Olvasás | 89 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  1 2 3 >  Utolsó »
89. Hozzászóló: suzie19 | Időpont: 2010.09.17. 07:25
suzie19

Alulértékeltek?  :[
Mondjuk, ha az értékelést abban mérjük, hogy az összes újság a botrányaikkal van tele, hogy az MTV-n óránként leadják ugyanazt a videoklippet, vagy hogy a rádióban annyiszor játsszák ugyanazt a számot, hogy inkább kikapcsolom, akkor valóban “alulértékeltek”. És akkor örülök is neki.

 
88. Hozzászóló: DEPECHEGIRL | Időpont: 2010.08.20. 09:58
DEPECHEGIRL

Ez a nő egy idióta grrr Nem tudom elhinni, hogy nem tudott a Depeche Mode-ról…csak egy gagyi összevágott videóból tudta meg ???!!!! Amúgy sosem bírtam… a zenéjéről nem is beszélve (viszont jó pár száz előadónál jobb), mindegy egyáltalán nem a stílusom ... de nagyon kiábrándító lenne pont tőle egy DM feldolgozás…. ha lesz….de inkább kíméljen meg több millió embert és ne tegye

 
87. Hozzászóló: convar | Időpont: 2010.08.14. 13:48
convar

Én nem :D

 
86. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.08.14. 11:59

Én azért kíváncsi lettem volna a feldolgozásra.

 
85. Hozzászóló: rodínia | Időpont: 2010.08.14. 11:27
rodínia

Hihetetlen ez a nő. Most láttam róla egy videót, szinte meztelenül vetette be magát a nézők közé egy fesztiválon. Nekem ez a szint már nem jön be. Erre már azt mondom, hogy nem normális. De az énekes “fiú” sem a női magas sarkú csizmácskájában, és a kussoljatok beszólása sem tetszik a nézők felé. Habár, aki elmegy megnézni őket, biztosan ismeri a megnyilvánulásaikat, tehát az meg is érdemli. Na mindegy, egy hülye, magamutogató, arrogáns kis p*csa Lady Gaga. Nem érdemli meg, hogy egy lapon említsem a MODE-val. Eddig bírtam, de már hányingerem van tőle. Így mutat példát a fiataloknak, akik hasonlítani szeretnének rá.

 
84. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2010.08.14. 06:34
Useless-girl

Niki: a fene se tudja. Lehet hogy egyszer lesz, de nem hinném hogy a közeljövőben.

 
83. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.08.13. 15:49

Nem lesz akkor feldolgozás, biztosan?

 
82. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2010.06.18. 14:05

De sajnálom.. :D Pedig már megvettem az összes lemezét is :D Most tanulom a PO-PO-Pokerface szövegét…... :D

 
81. Hozzászóló: Vick | Időpont: 2010.06.18. 03:39
Vick

Amúgy ő az aki teljesen beleillik a Tim Burton féle világba,totál extrém a nő...

 
80. Hozzászóló: Vick | Időpont: 2010.06.18. 03:29
Vick

Jobb lenne ha inkább nem tenné,bár ha mégis így lenne,akkor se az ő feldolgozását hallgatnám…az eredeti a tuti ;)

 
79. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2010.06.16. 03:38
Useless-girl

Ne mindenki megnyugodhat, állítólag kacsa volt az egész feldolgozás sztori. A sajtó jótékonyan szemet hunyt Gaga feltételes módja fölött és tényként közölték, hogy lesz DM feldolgozása. A sajtó megint ferdített (állítólag). bár szerintem lehet az is közrejátszott, hogy világszerte rengeteg negatív komment született DM fanoktól. :P

Részletek angolul:
Nem lesz DM cover

 
78. Hozzászóló: NONCS | Időpont: 2010.06.12. 09:06
NONCS

Súgjátok már meg nekem,ki értékelte alul a depeCHe MODE zenekart lédi gyagya szerint???
Mondjuk nem néztem ki belőle ,hogy valamennyire is tud zongorázni…

 
77. Hozzászóló: OLI-911 | Időpont: 2010.06.09. 16:24
OLI-911

Tényleg az a poén, hogy idáig…..elmondása alapján nem is ismerte a DM-et.
Létezik rengeteg együttes, akit sokan nem ismernek…., de a DM már olyan, mint pl. Michael Jackson, Beatles (voltak), vagy pl. a Rolling Stones.
Tök mind1, hogy szeretik az emberek vagy sem, de attól függetlenül ismeri mindenki. Az együttes ajánlásával meg kb pont annyi évet késett, ahágy éves!! ;)

Csak aztán vigyázzon, nehogy jövő héten meg Elvis-t fedezze fel You Tube-on!!
Aztán mondhatja, YÉÉÉÉÉÉ, IDÁIG NEM IS HALLOTTAM RÓLA!!! :-)  :-)  :-)

 
76. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2010.06.08. 17:52
Useless-girl

igen, azon a soron én is néztem, hogy “mi a fene?!” - az kicsit erős túlzás volt szerintem. mert ha még azt mondják, hogy sok Cure/And One/Kraftwerk stb. fan DM fan is, akkor még azt mondom, hogy oké, de ez izé...  :[

 
75. Hozzászóló: convar | Időpont: 2010.06.08. 13:51
convar

Inkább elszörnyülködtem. Még most is a hideg futkos a hátamon :-)

 
74. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.06.08. 13:13

Ezen te is meglepődtél, nem? :-)

 
73. Hozzászóló: convar | Időpont: 2010.06.08. 13:11
convar

Gaga nálam már akkor elvágta magát, mikor meghallottam a pókerfész a-a-a-a szövegű, frenetikus sorát (mondom úristen miez a sz..?  ahhh:-P

A véleményem ezáltal a gaga ellenesek kommentjeiből kiollózható, úgyis csak ismételni tudnék :)

Viszont, ami még így is ledöbbentett a cikkben, azt mondta hogy: “Meglepődve tapasztaltam, hogy rengeteg depeCHe MODE rajongó, egyben Lady Gaga rajongó is.”

Ez azért ugye így, ebben a formában nem igaz?  :x ;;;  grrr |-|

 
72. Hozzászóló: Házisárkány | Időpont: 2010.06.07. 10:09

Hát….Enrique Iglesias is hallgat meg játszik Depeche Mode-ot,mégsem vagyok oda érte….bár ruhát tervezni tud,de akkor sem szaggatom az istrángot…..

 
71. Hozzászóló: Greedy | Időpont: 2010.06.07. 09:45

Örömmel látom, hogy van végre topic, ami nagyobb számban vonzza a kommentelőket, így én se maradnék ki.

Ami Gagát és a showbizt illeti, engem nem érdekel, van-e farka vagy sem, meg milyen parókát tesz magára, zeneileg engem nem fog meg, amit csinál. Mellesleg nem is tartom jónak.

Ami a feldolgozásokat illeti, rengeteg feldolgozás van, amiről a többség azt se tudja, hogy feldolgozás (pl. Unchain my heart, amit majdnem mindenki, még szakújságírók is, Joe Cockerének vagy jobb esetben Ray Charlesénak titulálnak, miközben egy Bobby Sharp nevű fazon írta). Sznobizmusnak tartom, ha valaki valamit csak azért utasít el, mert feldolgozás. Az sem különösen lényeges, hogy egy előadó maga írja-e a számait vagy sem. Koncz Zsuzsa sosem írt dalt. Ahogy Elvis Presley sem. Joe Cocker sem. És még sorolhatnám az általam nagyra tartott előadókat (szándékosan nem elektro / szintipop műfajból mazsoláztam). A szerzőket a legtöbb esetben senki sem ismeri. A lényeg, hogy tud-e az előadó hozzátenni vmi maradandót a dalhoz vagy sem. Majd meglássuk (sic), mit kezd Gaga kisasszony Martin dalával.

Az viszont meglep, hogy mennyien hanyatt vannak zuhanva attól, hogy egy énekes-zenész el tud játszani egy (lássuk be nem túl bonyolult) dalt zongorán és még énekelni is tud hozzá. Ez már tehetség? Nem ez az alap? (ne mondjátok, hogy mennyien vannak, akik még ennyit sem tudnak, mert féllábúak között ne legyen már király a sánta)

Különben meg úgyis a DM a personal jesus….just one caress ... and I’m blessed.

 
70. Hozzászóló: Iron | Időpont: 2010.06.07. 04:01
Iron

Ezt a hírt először a music.hu-n olvastam, ahol is jót vigyorogtam az egyik olvasó kommentjén, íme:

“Ez kb. olyan, mintha egy szellemi fogyatékos megtanulná a szorzótáblát, és segíteni akarna Einsteinnek quantumfizikai képleteket megoldani. :-) ...”

Jelen hírhez kapcsolódó videókat megtekintve kétségtelen, hogy bizony van tehetség Andzselina Terrakottában, ám ezt bármelyik kereskedelmi televízióban futó tehetségkutató produkálja. Egyébiránt az sem lehet hosszútávú kifogás a vattacukros pink fingok sorozatgyártására, hogy az előadónak úgy kell táncolnia, ahogy a kiadója fütyül, hozok is rögtön egy példát a mai kortárs fiatal zenészek közül, aki korát meghazudtolóan bombajó, igényes, elektronikus mivolta dacára véletlenül sem tömegízlést kiszolgáló debütáló slágerrel mutatkozott be.

Alex Gardner - I’m not mad, jutyubon meg tudod tekinteni, 18 éves skót srác. Esetleg szólhatna vki Terrakottának, hogy így is lehet.

Iron

 
Lapozás:  1 2 3 >  Utolsó »
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©