depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Alan Wilder interjú a DAC.TV-n

Alan Wilder interjú a DAC.TV-n

A Deutsche Alternative Charts (DAC) online TV-interjúsorozatának első vendége nem volt más, mint Alan Wilder, a Depeche Mode egykori tagja, és a Recoil projekt főnöke!

A “DAC.TV – die Deutsche Alternative Charts Show” tervek szerint havonta jelentkező műsora a német alternatív chartok Top 20-as listáját szándékozik bemutatni, és emellett adásonként egy prominens személyiséget is mikrofonvégre kapnak. A 45-perces műsoridőbe a listás klipektől kezdve, a lemezajánlókon keresztül, egészen a sztár-interjúkig igyekeztek sok nyalánkságot belezsúfolni a szerkesztők.  A bevezető, pilot-verzió meghívott vendége Alan Wilder volt, aki a Recoil-turnéról, és persze a Depeche Mode-ról is mesélt. A PC-n, tableten és mobilon is egyaránt élvezhető online TV-műsort itt találjátok:

 

 
 
A DAC.TV jövője a szponzoráción, támogatókon múlik, és már egészen kis hozzájárulásokat is szívesen fogad ez a kultúr-misszió.

Adakozni - már 1 €-tól - az alábbi címen lehet, egészen május 1-ig:

http://www.startnext.de/dac-tv




Ajánlott videók
Dave Gahan - Kingdom [Live at Spinner] 2009.05.10. Tel Aviv, Ramat Gan Stadion (Izrael) 1998.09.15. Prága - Meet & Greet Walking In My Shoes - Magyar felirat Dave Gahan - MTV EMA07 díjátadó Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú

2012.04.09. 06:52 | Janurik János | 6186 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
3. Hozzászóló: OLI-911 | Időpont: 2012.04.30. 14:05
OLI-911

Nincs is baj azzal, hogy Alan olyan zenét készít már, ami neki tetszik, régen pedig akkor nagyon jól csinálta, hogy ízlése ellenére jó tudott lenni a DM stílusán belül. Martin demo zenéiből miket kihozott.
A Recoilt meg sokan szerintem azért szeretik merthogy mégiscsak Alan Wilder.
A Massive Attack-el illene össze inkább már mint a DM-el.

Legjobb mode korszak az a 83-85-os időszak !!! :P :D

 
2. Hozzászóló: vashal | Időpont: 2012.04.15. 02:39
vashal

csak pár gondolatot az interjúból, ahogy én értettem:
Alan zenei tanulmányaihoz és előéletéhez képest a Mode a csatlakozáskor nagyon más volt (próbálta szépen mondani, hogy nem klasszikus), de legalább lehetett keresni vele.
(vashal: azt mindnyájan tudjuk, hogy a DM élő organizmus és folyton fejlődik, hogy honnan indult és hogy mi lett mára belőle. Én speciel a korai DM-et is imádom)
A Mode show-k grandiózusak és professzionálisak voltak, de a közönség csak egy arctalan tömeg volt, a Recoilnál meg van Alannek a személyes kapcsolata a hallgatósággal. A Royal Albert Hall-i előadáskor nagyon örült a közös munkának, és nem is zárkózik el előle, de Alan és a Mode már annyira más úton haladnak, hogy egy csapatként a közös jövő lehetősége nem látszik járható útnak.

 
1. Hozzászóló: qkimuki | Időpont: 2012.04.09. 09:03
qkimuki

Sokmindent mondot!!!
Kár,hogy csak magyarul tudok!  :-)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©