depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Alan Wake DLC

Alan Wake DLC

Stockholm, Svédország - 2010. szeptember 16.: A skandináv EMI Music Publishing kiadó és a Remedy Entertainment ma jelentette be Alan Wake DLC-jének megjelenését (DLC / DownLoadable Content - letölthető tartalom) amelyre a legnépszerűbb elektronikus zenét játszó együttes – a depeCHe MODE / „The Darkest Star” című dala is kiválasztásra került.

„ A depeCHe MODE zenéje nagymértékben beleillik a most megjelenő Alan Wake DLC világába, erősen illeszkedik a játék történetének vonalához. A Remedy-vel korábban is értekeztünk már hasonló témában, egy korábbi DLC a „The Signal” megjelentetésekor, amikor egy olyan dalt használtunk hozzá, amelyet egy svéd énekes-dalszerző Anna Ternheim („No, I Don’t Remember”) írt. Újra felvillanyozott minket annak a lehetősége, hogy most ismét egy - hangulatában a játékhoz illő zenét adjunk az északi régió csúcs-fejlesztőinek jelenlegi munkájához.” - nyilatkozta Andreas Olsson (VP Sales) a skandináv EMI Music Publishing-től.

„A depeCHe MODE zenéje megadja a thriller légkörét és hangulatát. Félelmetes látni, ahogy a zene és a játék összeforr, és epikus magasságokba emeli a történetet. A dal teljesen illik Alan Wake jeleneteihez, hiszen valahányszor elindítom a játékot, valósággal borsózik tőle a hátam. Az új DLC és a dal kiegészíti egymást. Remélem, mindenki élvezni fogja a játék izgalmait - mondta Oskari Häkkinen, a Remendy fejlesztői részlegének vezetője.
 

Alan Wake DLC

Alan Wake DLC egy Xbox 360®-ra írt pszichológiai akció-thriller, egy merőben új stílusú játékmenet első hírnöke, méghozzá a Remedy Entertainment nagysikerű Max Payne sorozat fejlesztőitől. Ebben az új játékban, amely kizárólag Xbox 360®-ra szántak, a játékosok Alan Wake szerepébe bújhatnak - egy kelendő, de hivatását felfüggesztett színész, aki az írók kliséitől szenved - egy kis városba kerül, hogy felderítse felesége misztikus eltűnésének körülményeit. Cselekménye egy megtévesztően idillikus városkában - Bright Falls-ban (Washington) játszódik. A játékosokat pedig egy olyan élénk filmszerű világba repíti, amely hiperrealisztikus, interaktív, és amelyet kedvükre felfedezhetnek.
 
További infó:
EMISound.com
Remedy

 




Ajánlott videók
1988.05.16. Little 15 Dave Gahan - Deeper And Deeper [Live at Spinner] Dave Gahan - Endless [Live at Spinner] Dave Gahan - Deutsche Welle interjú Alan Wilder exkluzív buli meghívója 1997 Ultra EPK - magyar felirat

2010.09.20. 04:42 | Cívis Target | 5435 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Alan Wake DLC
 
1. Hozzászóló: pachgergo | Időpont: 2010.09.21. 13:47
pachgergo

Ááá, de jóóó!! A kedvenc játékomhoz a kedvenc zenekarom!! Szupeer :-)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©