depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A Depeche Mode jótékonysági aukciója Japán megsegítésére

A Depeche Mode jótékonysági aukciója Japán megsegítésére

Az EMI lemezkiadó művészei - köztük a Depeche Mode - jótékonysági aukciókkal próbálják segíteni a japán földrengés-, és tsunami-károsultakat. Több mint 150 világhírű sztár vesz részt ebben a segély-akcióban!

Az EMI család művészei és dalszerzői különböző “kegytárgyak” aukcióra bocsátásával igyekeznek segíteni a Japánt ért természeti katasztrófa áldozatain. Ezek között a tárgyak között éppúgy megtaláljuk a Coldplay-es Chris Martin fellépőkabátját, melyet a 2010-es “Viva la Vida” turnén viselt, mint a legendás Beatles album, a “Yellow Submarine” artwork-jén szereplő Schwinn-kerékpár utolsó “élő” példányát.

Természetesen, a Depeche Mode sem maradhatott ki a jótékonykodásból. Ők a tavaly ősszel megjelent “Tour Of The Universe” DVD-jük artwork-jét megjelenítő, és a tagok által dedikált 500 mm x 707 mm-es litográfiát tették fel az eBay-re, aukcióra. A licitálás április 15-én ér véget, és a befolyt összeget a Vöröskereszt továbbítja a japán rászorulóknak.

Az aukciót ezen a címen lehet figyelemmel követni, és a módosabb “Mode-osoknak” természetesen licitálni is szabad:
 
eBay




Ajánlott videók
Dave Gahan - RTL - Punkt6 Sajtótájékoztató 2013 - Online videó 1987.08.24. Never Let Me Down Again 1990.02.05. Enjoy The Silence Dave Gahan - RTL2 - News 2009.02.23. Wrong

2011.04.12. 09:52 | Janurik János | 5552 Olvasás | 6 Hozzászólás | Nyomtatás
 
 
6. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2011.04.25. 13:56
Precious101

Itt nem a dM jótékonykodik hanem az aki licitál a poszterre!!!  :(  :[  ;;;

 
5. Hozzászóló: suzy66 | Időpont: 2011.04.15. 05:44
suzy66

Nekem meg a véleményem, az hogy így vagy úgy, de segítenek a bajba jutottakon, ha nem is személyesen mennek oda adakozni, a szándék a fontos, én is örülök azért, hogy megmozdultak. Persze Japán gazdag ország, de nagy bajba vannak azok az emberek akikkel a tragédia történt és minden segítség jól esik nekik és minden embernek a saját lelkiismerete, hogy segít vagy nem segít, jó érzés az hogy tudom, hogy kicsivel hozzájárultam valakinek a megsegítésére.
Remélem nem más akar hasznot húzni ebből a dologból és valóban oda megy a pénz ahol várják!

 
4. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2011.04.15. 05:34

Az Indonéziába bekopogtató cunami okozta károkra Schumi adakozott a magánvagyonából, kp-t. Azóta sem hallottam olyan önzetlen hírességről, aki hasonló módon támogatott volna katasztrófa utáni újjáépítést.
Pölö: a vörösiszap katasztrófa utáni újjáépítést hány hazai híresség/politikus támogatta?  :(
Valószínűleg nem lenne hosszú a névsor. De egy iszákos, kábszeres, dauerolt hajú Stohl-ért megmozdult a “művészvilág”...

 
3. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2011.04.13. 15:19

Azért én nem hinném, hogy ez kamu. (Mégsem egy suhanc kopog be az ajtódon kezében nejlon zacsival, hogy pénzt gyűjt a japánoknak :-P ) Magukon? Hát azért csak segítsünk… Azt meg honnan tudod, hogy ők maguk nem segítenek? Szerintem tuti, hogy Dave minden este küldött egy sms-t a nappali kanapéjáról arra a számra, amit az esti híradóban adtak meg.  :-)  :-)  :-P
(remélem érted az iróniát)

 
2. Hozzászóló: OLI-911 | Időpont: 2011.04.12. 13:34
OLI-911

Én szerintem ez megint egy jó indok, hogy lehúzzák az embereket. Egyrészt Én nem bízom ezekben a jótékonysági dolgokban, tuti, hogy más zsebébe landol az a pénz és nem pedig a Japánoknak. Adója 1 %-a így meg úgy, na persze…....
Akkor vagyok biztos a dologban, amikor személyesen adok oda valakinek valamit, pénzt vagy egyéb mást, másik meg szerintem Japán nagyon gazdag ország, simán tudnának magukon segíteni…...
EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.  :)
Ja és azt vegyük észre, hogy az itt felsorolt zenészek sem anyagi támogatást osztanak…..pedig nekik lenne rá azért pénzük.
Nekem se lenne megerőltető pl. használt pulóveremet feltenni aukcióra, ha híres ember lennék.
Mégegyszer tehát, gondol mindenki azt, amit akar…....

 
1. Hozzászóló: Useless-girl | Időpont: 2011.04.12. 12:08
Useless-girl

örülök, hogy ők is hozzájárulnak Japán megsegítéséhez!

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©