depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martin Gore @ Arte TV

Martin Gore @ Arte TV

Az Arte TV (az ASTRA műholdon keresztül fogható adás) napi műsorában a Tracks-ban egy villámbeszélgetést láthattunk Matin Gore-al ezen a héten. Az adás március 16-án került vetítésre öt perccel éjfél után, az ismétlése március 21-én 1 óra 35 perckor lesz. A martin által elmondottakat itt is közöljük:

 
Martin Gore: „Igazán szerencsénk volt, hogy 1986-ban együttműködést kezdttünk Anton Corbijnnal. Ezáltal az arculatunk konkrét irányt vett. Ez érintette mind a kiadványaink borítóit és természetesen a videó klipjeinket is. Tulajdonképpen az arculatunk egy drasztikus változáson ment keresztül egy éjszaka lefolyása alatt.”

 
Martin Gore: „A demó felvételeim, ugyanúgy mint ahogy Dave felvételei is a stúdióba kerülésünk után totális változáson estek át. Egyszerűen, a demók néha amolyan kis „depeses” módosításon élnek át. Ebben az esetben nagyon fontos volt Ben Hillier a producerünk jelenléte, aki úgy formálta hangzásunkat, hogy az album egy egységként működjön. Ezért nem meglepetés, hogy Dave dalai az albumon ilyen remekül „működnek”.”

 
Forrás: arte-tv.com




Ajánlott videók
1990. Halo EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE! Personal Jesus – Stars On Ice 2008 Precious - Compare 1997.10.20. Useless 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom

2006.03.17. 16:46 | Faith | 11136 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Hozzászólások: Martin Gore @ Arte TV

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©