depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Veszélyben a depeCHe turné?

Veszélyben a depeCHe turné?

A depeCHe MODE amerikai turnéja koncertvisszalépésekkel fenyeget, miután a zenekar énekese, Dave Gahan laryngitisszel (gégehurut) távozott legutóbb a színpadról. A csapat kénytelen volt lemondani a csütrötök (május 6-ai) esedékes Chicago-i koncertjét, mivel orvosi figyelmeztetés szerint a frontembernek pihentetnie kell a hangszalagjait.

Gahan a probléma jeleit először a szerdai Kansas City-ben tartott koncertjükön észlelte, amikor is kemény erőfeszítéseibe került a dalszövegekre emlékeznie és láthatólag egyre kényelmetlenebbül érezte magát a színpadon. Martin Gore zenekari tag átvette a koncerttervnek megfelelően két dal erejéig az est menetét, bejelentve, hogy “technikai nehézségekkel” küszködnek, míg nem a koncert félbe kellett, hogy maradjon 50 perccel a kezdést követően.  A Depeche Mode turnémenedzsere közölte a közönséggel: “Képtelenek vagyunk folytatni, mivel időközben eltűnt az emberünk.” Egy rajongó szerint “vigaszként szolgált a helyzetre, hogy Martin további dalokkal kedveskedett az árván maradt közönségnek, de bárcsak többet eljátszott volna.”
 
2006. május 12. 14:03
 
Forrás:  ContactMusic




Ajánlott videók
2009.11.11. Number One - Német Interjú - 4.rész MTV Rockumentary - Magyar felirat 1997.10.20. Useless 1984.03.12. People Are People 2009.03.11. TV2 Aktív LaserTheater - depeCHe MODE Show

2006.05.12. 09:04 | markbell | 5398 Olvasás | 3 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©