depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Teotihuacánba látogatott a depeCHe MODE!

Teotihuacánba látogatott a depeCHe MODE!

A zenekar billentyűs-gitárosa, Martin Gore és a dobos Christian Eigner átélhette a teotihuacáni holt kultúrák csodáját…
2006. május 08. 13:06:02

A zenekar billentyűs-gitárosa, Martin Gore és a dobos Christian Eigner átélhette azt a csodát, amelyet a mexikóban letűnt kultúrák Teotihuacánban hagytak hátra. A zenészek közel 3 órát töltöttek a feltárt régészeti területen, ahol megcsodálhatták a múzeumi szobrokat és a Nap Piramisának mérhetetlen nagyságát.

Délután fél háromkor érkezek a helyszínre néhány barátjukkal, de csapattársaikat, Dave Gahant és Andy Fletchert hátrahagyva. Elsőnek a múzeumba látogattak, majd elgyalogoltak a piramisig és felmentek a legtetejére, ahol csak öt percet töltöttek, kalapba és sálba rejtőzve a napsütés elől.

“Ez a környék legnagyobb piramisa, amelyet tömör kőből építettek.” - mesélte nekik a velük tartó idegenvezető. A zenészek kedvesen végighallgatták az angol nyelvű beszámolót, utána Martin készített egy fotót.

Miután visszaértek a piramis lábához, a Holtak útjára tértek, ahol egy hölgy kézműves portékákat próbált nekik eladni, de ők kedvesen visszautasították. Már a Hold Piramisánál járt a csoport, amikor rajongók egy csapata felismerte és megrohanta őket, autógramokat kértek, valamint hogy lefotózhassák őket.

Christian a rajongók kedvéért még a piramis lépcsőjére is letelepedett pár pillanat erejéig úgy, hogy a kőút a háttérben látható legyen.
Fél hat körül a zenekari tagok elhagyták a helyszínt és a hoteljükben szálltak meg.

Forrás: diarioolmeca.com




Ajánlott videók
Dave Gahan - Interview at Spinner.com RECOIL - SELECTED - Television Archives Wrong - magyar felirat 2007.12.01. Alan Wilder [Echo_Moskvi Interview] Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 Wrong - Studio Session

2006.05.09. 14:39 | markbell | 5326 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©