depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Színes lap: Kétórás depeCHe MODE-őrület a sportarénában

Színes lap: Kétórás depeCHe MODE-őrület a sportarénában

Prágához hasonlóan Budapesten is telt ház várta tegnap este a nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekarát, a depeCHe MODE-ot. Hónapokkal a koncert előtt elkelt minden jegy, ennek köszönhetően a banda tagjai úgy döntöttek, júniusban még egy buli erejéig visszajönnek Magyarországra.

Közös imára hívta híveit tegnap este a Budapest Sportarénába a depeCHe MODE, és csaknem telt ház előtt adott koncertet a magyar rajongóknak, csemegézve a vadonatúj számok közül. Már az előzenekar is kellő okot adott az önfeledt szórakozásra, azonban a depeCHe MODE-ot színpadra követelő negyedórás füttykoncert jelezte, a java még hátravan. Végül fellépett az elsötétített színpadra a várva várt, szinte kultikus imádat övezte depeCHe MODE, és kezdetét vette az őrület.

-Jó estét, Budapest! - üvöltötte az énekes, Dave Gahan és jöttek egymás után a már csaknem három évtizedes banda dallamai. A színpad fényárban úszott, három kivetítő mutatta a zenészek minden mozdulatát. Két órán keresztül játszottak.
- Örülök, hogy nektek játszhatok. Nagyon jó közönség vagytok! – kiáltotta az énekes. A banda tagjai a fellépés előtt a szervezőktől szuper egészséges rnenüt kértek: gyümölcsöt, zöldséget, százszázalékos gyümölcslét, és rengeteg ásványvizet A hírek szerint a fellépés után a srácok - Dave Gahan, Martin Gore, Andy Fletcher - egy XIV. kerületi plázában mulattak hajnalig. Akik lemaradtak a koncertről azoknak sem kell csüggedniük. Június tizenkettedikén a Puskas Ferenc-stadionban ismét magyar közönség elé lép a zenekar.

Sz. V.-Csá

A teljes cikk: Képgaléria - Újságcikkek

Forrás: Színes Lap




Ajánlott videók
2009.09.25. Hole To Feed 2006.03.27. Suffer Well Dave Gahan - Saw Something [Live at Spinner] HDMFC a HírTV-ben 2010.01.11. RTL Klub - dM - Live In Budapest - Mix MTV Awards 1988 - Backstage - Final Countdown

2006.03.22. 18:18 | Faith | 11273 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©