depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

depeCHe MODE kislemez Remaster kiadványok

depeCHe MODE kislemez Remaster kiadványok

A MUTE Records fénykorában, Daniel Miller független kiadója még azzal a stratégiával működött, hogy amit a depeCHe MODE által megkerestek, azt kisebb, akkor érdekesnek tűnő projektekbe fektették. Sokszor akkor is, ha ez nem kecsegtetett üzleti sikerrel. Úgy tűnik az EMI kiadóval történő egyesülés után ez a hozzáállás teljesen megváltozott, mintha az lenne a cél, hogy akár tízszer is eladjanak bármit, amihez a dM valaha is hozzányúlt. Az érdekesnek tűnő projektek pedig sorra elhagyják a kiadót (lásd. Client).

Ahogy nyilvánvalóvá vált, hogy a Remaster kiadványok nyereségesek, az EMI / MUTE úgy döntött tovább fosztogatja az együttes fanatikus rajongótáborát, akiknek a pénztárcájuk már jelen pillanatban is meglehetősen kifacsart.

A dániai dM oldalakon közzétett hírek alapján 48 depeCHe MODE kislemez lát újra napvilágot, hasonló köntösbe bújtatva, mint a Remaster albumok, tehát mindegyik mellé rendelnek egy DVD lemezt is. A kiadványok első része június 11-én jelenik meg az első 12 kislemez képében, melyet a következő 12 kislemez követ augusztus 13-án, majd pedig újabb 12-12 kislemez szeptember 24-én és október 29-én. (Persze figyelembe kell venni, hogy a kiadási dátumok mostanában gyakran változnak.)

A kislemezek tartalma megegyezik majd a DMBX kollekció kislemezeinek tartalmával. A dalok ismét felújításra kerülnek (remaster). A csomagolás új lesz, a Remaster albumokéhoz hasonló. Az új katalógus szám CDAXBong1 kóddal indul. Egyelőre nincs információ arról, hogy a kiadványok bakelit hordozókon is megjelennének.

Az hír jelenleg még nem hivatalos, egy állítólagosan a depechemode.dk szerkesztőihez került EMI emailre alapoz. Ennek ellenére a fiúk már el is készültek egy mikro-portállal: remasteredsingles.depechemode.dk

Forrás: www.depechemode.sk | dM.dk | News dM.dk




Ajánlott videók
Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú 1990.02.05. Enjoy The Silence Personal Jesus – Stars On Ice 2008 1997.06.16. Home 2009.11.18. Fragile Tension 1986 It’s Called A Heart [Cocoricoboy TFI France]

2007.03.27. 03:11 | Faith | 5325 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©