depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Petíció a World Violation Tour kiadásáért

Petíció a World Violation Tour kiadásáért

Amint azt már sokan hallhattátok meglehetősen nagy az érdeklődés egy hivatalos World Violation Tour kiadvány iránt. Ugyanis erről a turnéról mindmáig csak foszlányok keringenek, s néhány amatőr videó ill. audió felvétel valamint szintén elérhetőek a „Backing Tape”-ek.

Tudomásunk van arról, hogy létezik egy 13 kamerás videó felvétel, amit Anton Corbijn készített még anno, éppen azért, hogy később megjelenjen a koncert valamilyen hordozón. A felvétel hanganyaga már több top dM trader gyűjteményében felbukkant. Az ok, amiért még nem hozzáférhető ez a félvétel – az egymásnak tett ígéreteken kívül – az, hogy a gyűjtők bíznak abban, hogy a felvétel hivatalosan is napvilágot láthat még, amit az anyag internetre való kikerülése meghiúsíthat.

Egy kisebb mozgalom indult meg az üggyel kapcsolatban. Született egy online petíció is, amely megpróbál a MUTE kiadóra hatni (valójában már az EMI-t kellene forszírozni). Mindenesetre annyit megérdemel a dolog, hogy megtiszteljük aláírásainkkal.

Az Online Petíció honlapja: www.PetitionOnline.com




Ajánlott videók
The Ultimate Video Mix 2007 John The Revelator - magyar felirat 1982.02.01. See You 1997.03.31. It’s No Good 1985.04. UK Interview 2006.03.27. Suffer Well

2006.05.24. 16:02 | Faith | 5380 Olvasás | 8 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©