depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martyr…for love

Martyr…for love

„Martyr” az új kislemez

Október 30-án a depeCHe MODE ismét visszatér ‘Martyr’ című új dalával - amely az első új szerzemény a Playing The Angel megjelenése óta. A Best Of gyűjtemény megjelenésének alkalmából a dalszerző, Martin Gore egy remek, erőteljes és hipnotikus dalt írt ezzel is megerősítve a banda jelenlegi státuszát.

A producer Ben Hillier, Doves és Blur fame által rögzített új dal kérlelhetetlen, abszolút depeCHe MODE és hibátlanul illeszkedik a banda eddigi pályafutásához. Kavargó és szinte izzó szinti hangzások, és Dave Gahan szinte borotvaéles hangja és érzelmi léte „egy mártír szeretete”, ez egyszerre ellenállhatatlan és elfojthatatlan.

A végleges 17 dal között szerepel - többek között a „Jus Can’t Get Enough”, „Everything Counts”,”Personal Jesus”, „Enjoy The Silence” és a „Precious” mellett - a megjelenés előtt álló
Best Of válogatáslemezen, amelyek 11 album legjobbnak vélt dalaiból kerülnek ki 1981 és 2006 között.

A speciális 3-lemezes kiadvány a „Touring The Angel: Live In Milan” szeptember 25-én kerül kiadásra. A február 18-19-i Fila Forumbeli koncert a hihetetlenül sikeres európai turné közepette került rögzítésre, mely a banda egyik legjobb élő koncertje, lüktető hangokkal, színpadi show-al és magával ragadó hangzással gazdagítva, amely rövidesen kapható lesz 2DVD-n illetve egy audio CD-n.

Október 2-án kerül a boltokba a Remaster-sorozat második csomagja. „A Broken Frame” „Songs Of Faith And Devotion” és a „Some Great Reward” kerül kiadásra egy speciális, az alkotók szemszögéből bemutatott, minden eddiginél hosszabb terjedelmű rövidfilmekkel.

Forrás: dM.com




Ajánlott videók
Wrong - Berlin Echo 2009 2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 EMA 2006 – Promó videó Cluster - X Factor - Enjoy The Silence Martin Gore vásárol

2006.09.22. 01:00 | Looking | 5325 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©