depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Újságcikkek
Hirdetés

Martin: Dave írt szöveget a dalomhoz

Martin: Dave írt szöveget a dalomhoz

A FAZ magazin vasárnapi kiadásában megjelent egy interjú Martin Goreral, aminek a legjobb pillanatait emelnénk itt ki. Ezekből kiderül, milyen fantasztikus munkakedv uralkodik jelenleg a csapaton belül.

Martin elmondta, hogy az együttesben minden a legnagyobb rendben és jó irányban halad. Idáig 13 dalt rögzítettek – melyeket Martin írt, és 2 dal Dave tollából fakad. Martin egyik instrumentális dala annyira megtetszett Davenek, hogy szöveget írt hozzá. Egyelőre még nem döntötték el, felkerül-e az albumra. Martin szerint az új korong „erős spirituális dimenziót” tár majd elénk, ahogy az a korábbi lemezeken volt megszokott. Ha nehéz is a dalokat vidámaknak titulálni, mindenképp erős pozitív, reménykeltő kisugárzásúak.

Az interjúban szóba kerültek Martin magánéleti problémái is. Elismerte, hogy két éve szakított alkoholizmusával, mivel szorongási rohamai voltak.

A stúdióban nem csak a munka a fontos számukra, hanem a kikapcsolódás is. Saját kis focibajnokságot tartottak. Martin a programozó, Luke Smithszel, Andy a hangmérnök Ferg Peterkinnel, Dave pedig a producerrel, Ben Hillierrel alkotott csapatot.

A felmerült pletykákat elutasítva – miszerint ez lesz a csapat utolsó lemez és utolsó turnéja – Martin elmondta, mindaddig szeretnének zenélni, amíg abban kedvüket lelik!
Ajánlott videók
HDMFC a Cool TV-ben dM.com - Videó Blog - Budapest HD A legszerencsésebb Magyar dM Rajongó! 1989.02.13. Everything Counts [Live] 2006.03.27. Suffer Well Recoil - 2011

2008.10.21. 17:01 | Faith | 5355 Olvasás | 10 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©