depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Újságcikkek
Hirdetés

Martin: Dave írt szöveget a dalomhoz

Martin: Dave írt szöveget a dalomhoz

A FAZ magazin vasárnapi kiadásában megjelent egy interjú Martin Goreral, aminek a legjobb pillanatait emelnénk itt ki. Ezekből kiderül, milyen fantasztikus munkakedv uralkodik jelenleg a csapaton belül.

Martin elmondta, hogy az együttesben minden a legnagyobb rendben és jó irányban halad. Idáig 13 dalt rögzítettek – melyeket Martin írt, és 2 dal Dave tollából fakad. Martin egyik instrumentális dala annyira megtetszett Davenek, hogy szöveget írt hozzá. Egyelőre még nem döntötték el, felkerül-e az albumra. Martin szerint az új korong „erős spirituális dimenziót” tár majd elénk, ahogy az a korábbi lemezeken volt megszokott. Ha nehéz is a dalokat vidámaknak titulálni, mindenképp erős pozitív, reménykeltő kisugárzásúak.

Az interjúban szóba kerültek Martin magánéleti problémái is. Elismerte, hogy két éve szakított alkoholizmusával, mivel szorongási rohamai voltak.

A stúdióban nem csak a munka a fontos számukra, hanem a kikapcsolódás is. Saját kis focibajnokságot tartottak. Martin a programozó, Luke Smithszel, Andy a hangmérnök Ferg Peterkinnel, Dave pedig a producerrel, Ben Hillierrel alkotott csapatot.

A felmerült pletykákat elutasítva – miszerint ez lesz a csapat utolsó lemez és utolsó turnéja – Martin elmondta, mindaddig szeretnének zenélni, amíg abban kedvüket lelik!
Ajánlott videók
Anton Corbijn izgalmas élete a XXI. században SZTAROCK 1993 / depeCHe MODE Alan Wilder’s History Morph Recoil - Allelujah - Videó 2005.10.17. Clean [Bare version] Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú

2008.10.21. 23:01 | Faith | 3662 Olvasás | 10 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©