depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Újságcikkek
Hirdetés

Martin: Dave írt szöveget a dalomhoz

Martin: Dave írt szöveget a dalomhoz

A FAZ magazin vasárnapi kiadásában megjelent egy interjú Martin Goreral, aminek a legjobb pillanatait emelnénk itt ki. Ezekből kiderül, milyen fantasztikus munkakedv uralkodik jelenleg a csapaton belül.

Martin elmondta, hogy az együttesben minden a legnagyobb rendben és jó irányban halad. Idáig 13 dalt rögzítettek – melyeket Martin írt, és 2 dal Dave tollából fakad. Martin egyik instrumentális dala annyira megtetszett Davenek, hogy szöveget írt hozzá. Egyelőre még nem döntötték el, felkerül-e az albumra. Martin szerint az új korong „erős spirituális dimenziót” tár majd elénk, ahogy az a korábbi lemezeken volt megszokott. Ha nehéz is a dalokat vidámaknak titulálni, mindenképp erős pozitív, reménykeltő kisugárzásúak.

Az interjúban szóba kerültek Martin magánéleti problémái is. Elismerte, hogy két éve szakított alkoholizmusával, mivel szorongási rohamai voltak.

A stúdióban nem csak a munka a fontos számukra, hanem a kikapcsolódás is. Saját kis focibajnokságot tartottak. Martin a programozó, Luke Smithszel, Andy a hangmérnök Ferg Peterkinnel, Dave pedig a producerrel, Ben Hillierrel alkotott csapatot.

A felmerült pletykákat elutasítva – miszerint ez lesz a csapat utolsó lemez és utolsó turnéja – Martin elmondta, mindaddig szeretnének zenélni, amíg abban kedvüket lelik!
Ajánlott videók
Alan Wilder’s History Morph 1987.08.24. Never Let Me Down Again 1982.02.01. See You 1982.04.26. The Meaning Of Love 1989.02.13. Everything Counts [Live] HDMFC a Cool TV-ben

2008.10.21. 23:01 | Faith | 3395 Olvasás | 10 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©