depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Dave Gahan
Hirdetés

Kingdom - Sajtóanyag

Kingdom - Sajtóanyag

Kingdom – hivatalosan megjelenik 2007 október 8.-án a MUTE kiadónál.
A szóló album ‘Hourglass’ címmel október 22.-én kerül a boltokba.

A depeCHe MODE ikonszerű frontembere Dave Gahan, Kingdom (Királyság) dinamikus dalával tér vissza október 8.-án. A kislemez a hőn áhított Hourglass (Homokóra) albumról került ki, mely a 2003-as bemutatkozó albumát a Paper Monsters-t (Papír szörnyek) követi a zenész-énekes áhított visszatéréseként.

A dalokat Dave Gahan, Christian Eigner és Andrew Phillpott (mindketten tagjai a depeCHe MODE turné csapatának) szerezték és hangszerelték. A Kingdom egy energikus mesterműve az elektronikus zenének.

A dal megjelenik 2 számos CD kislemezként, maxi CD-ként és letölthető formátumban is. Mindegyik formátum a gyűjtők számára érdekes bónusz anyagok kíséretében. A kislemez és a 7 collos bakelit B oldala tartalmazza majd a hibátlan Tomorrow (Holnap) dalt, míg a maxira a hivatalos videóklip kerül, Jaron Albertine rendezésében. Ezeket követi majd a 12 collos bakelit október 29.-én.

„Az egész arról szól, hogy van itt egy jobb hely, és az nem a fellegekben lakozik, hanem pont itt. El kell fogadnunk a világot magunk körül, úgy, ahogy van.” – mondja Dave. „Hazudnék, ha azt mondanám, nincs rám hatással a világ. Gyerekeim vannak, szeretném megóvni őket, és néha nem vagyok képes ezt megtenni.”

A szerzők – Dave, Christian Eigner és Andrew Phillpott – munkája, a Hourglass visszatükrözi Dave dalszerzői fejlődését is. A nyitó 2003-as Paper Monsters után, 3 fantasztikus szerzeménnyel rukkolt elő a legutolsó 2 millió példányban elkelt depeCHe MODE albumon (Playing The Angel), az I Want It All, Suffer Well és Nothing’s Impossible dalok képében.

Zeneileg az album kellemesen ötvöz több stílust is. Mindenképp elektronikusabb a hangzás, mint első szóló albuma. Ránctalanul váltotta fel a gitárokat a szintetizátorokra, melyeket vezérfonalul választott.
 
Forrás: DaveGahan.com




Ajánlott videók
1983.01.31. Get The Balance Right Fókusz: A depeCHe MODE boszorkánykonyhája 1986.02.10. But Not Tonight Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú EMA 2006 - Interview 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 2.rész

2007.08.30. 12:23 | Faith | 5324 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©