depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Újságcikkek
Hirdetés

Jamelia: Sétálj Velem

Jamelia: Sétálj Velem

A Sétálj Velem az az album, amelyen Jamelia egész karrierje alatt dolgozott.

Az elbűvölő énekesnő, második kislánya, Tiani októberi születése után ismét visszatér a nagyközönség elé úgy véli, harmadik albuma a leghihetőbb és legválogatottabb amit valaha készített.

Jamelia állítja: „Ez az albumom – mérföldekkel jobb az előzőeknél.”

„Ez olyan érzés, mintha megvalósult volna mindaz, amin eddig dolgoztam, sokkal boldogabbá tesz, mint előző albumaim. Meggyőződésem, hogy segíteni fog egy másik szintre lépni.”

„Figyelembe veszem, mit gondolnak a rajongók az albumról, de ez nem fogja megváltoztatni a véleményemet. Ha az emberek szeretik, boldog leszek, de semmi sem fogja kétségbe vonni a tényt, hogy nagyon örülök neki.”

Az énekesnő, aki a Millwalli focistával, Darren Byfield-el, közös kislányukkal Tianival és az előző kapcsolatából származó 5 éves Tejával él együtt azt mondja, nem veszi a szívére ha ez a harmadik album nem lesz olyan sikeres, mint az előzőek, - a Drama és a Thank You, - mivel most már hisz zenéjében.

Így magyarázza: „Sokkal magabiztosabb lettem alkotói szinten.

Mivel régebben R&B művésznek tartottak, úgy gondoltam, jobb ha az is maradok. De ez az album más. Rengeteg zenét szeretek, és ezt tükrözi az új album. Meggyőződésem, hogy engedni kell különböző befolyásokat érvényesülni a zenében.”

A befolyásoló tényezők amikről Jamelia beszél, a depeCHe MODE és a The Stranglers. A Beware Of the Dog című dalában egyértelműen mintázza a depeCHe MODE 1989-es slágerét, a Personal Jesus-t, miközben No More dalában a The Stranglers 1982-es slágerét, a Golden Brown-t használja fel.

Jamelia: „A Beware Of The Dog című dalnál vigyázni kellett, hogy ne túlozzuk el. A szám annyira himnikus, hogy követni kellett annak szabályait.”

Jamelia megjegyzi, büszke rá, hogy a Sétálj Velem egy brit lemez. Így folytatja: „Minden egyes dal az Angliában íródott és készült. Igazán boldogsággal tölt el ez a tény - és remélem bebizonyítom – hogy egy színvonalas album elkészítéséhez nem kell amerikai földre rohanni.”

Jamelia arról az útról nevezte el albumát Sétálj Velem-nek, amit előadói karrierje tett lehetővé számára.

„Úgy érzem, mintha az életem és karrierem egy utazás, lett volna, s jó volt érezni, hogy mindig sok ember szorgoskodott körülöttem, értem. Ez egyben egy meghívás is azok számára, akik még sosem vásároltak Jamelia lemezt, hogy hallgassanak bele.”

A fülbemászó első dalt, a Something About You-t, volt párja Darren és közös két éves kapcsolatuk inspirálta.

„Amikor írok, nem tudok nem tudok önéletrajzias lenni. A szerelem első fellobbanásáról szól.”

Ezután Jamelia megpróbálja az anyaságot a turnézással összehangolni.

Azt mondja: „Majd meghalok, hogy kinn lehessek és élőben játsszak a színpadon, hogy csináljak egy rendes turnét.”

“Turnézni a lányokkal nem gond és különben sem maradok segítség nélkül, nem bukkanok fel a színpadon gyerekekkel a hátamra csatolva.”


Forrás: The SUN




Ajánlott videók
Personal Jesus – Stars On Ice 2008 Üzenet a magyar rajongóknak - 2005 1993.04.26. Walking In My Shoes In Your Room - Magyar felirat 1985.09.16. It’s Called A Heart Samsung - Kingdom reklám

2006.09.26. 13:31 | Sylvie | 5471 Olvasás | 5 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©