depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Portál információ
Hirdetés

FREESTATE.hu újdonságok

FREESTATE.hu újdonságok

Ismét bővült szolgáltatásaink tárháza további két modullal. Az egyik a rég várt szekció a Dalszövegek, mely Kucced társunk remekbeszabott fordításait tartalmazza. Egyenlőre nincs minden szöveg magyarra fordítva - mert a jó munkához idő kell -, de rajta vagyunk a témán! :)
 
A modul a főmenüből érhető el.

Szintén újdonság, hogy a főoldalon lehetőség nyílik feliratkozni FREESTATE Info levelezőlistánkra. Mindössze egy email címet kell megadni, majd egy OK gombot nyomni. A leiratkozás az emailekben küldött erre szolgáló link segítségével lehetséges. A feliratkozáshoz nincs szükség regisztrációra.

Másik új szerzeményünk - mely a Fan News nevet kapta - ezúttal is olvasóink felé szeretne nyitni. Lehetővé tesszük minden regisztrált tagunknak, hogy ha affinitást érez ahhoz, hogy írásaival, információival gazdagítani tudja portálunkat, akkor azt egyszerűen tudja megtenni. Nem titkolt szándékunk ilyen módon keresni jövőbeni szerkesztőket portálunk csapatába. A Fan News modul hírei a főoldalon a hírblokk alsó felében jelennek meg.

Reméljük, idővel ez a modul is gazdagítani fogja a depeCHe MODE körüli információs spektrumot portálunk keretein belül!
 
Bővebben a Fan News modulról: Fan News - Leírás
 
Új Fan News hír bejegyzése: Fan News - Hír bejegyzése

Illusztráció

 
 
 

S ezeket tetőzve egy nagy meglepetéssel készülünk, melyet várhatóan a hét folyamán leplezünk le!
Ajánlott videók
2007.10.08. Dave Gahan - Kingdom Wrong - Berlin Echo 2009 2005.10.03. Precious Dave Gahan - Deeper And Deeper [Live at Spinner] Dave Gahan - Favorit interjú Route 66 [Yadsloof Mix - 2008]

2006.08.20. 16:46 | Faith | 7974 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©