depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Újságcikkek
Hirdetés

Fletch a Melody & Rythmus-ban

Fletch a Melody & Rythmus-ban

A melodie & rhythmus decemberi számában egy kétoldalas interjú jelent meg Fletch-csel:

Kivonatok:

Jövő nyáron tehát még több koncert?
Fletch: Nem, két év múlva csak. Legkorábban jövő szeptemberben kedzünk el új dalokat felvenni. Már berögződött, hogy két évet dolgozunk, és utána egy évet pihenünk. Nem megy már olyan gyorsan, mint korábban, családunk van és gyerekeink - nem akarunk mindenről lemaradni. A rajongók azonban már hozzászoktak a két lemez közötti nagyobb szünetekhez.

Hogyhogy nem váltatok öreg urak együttesévé?
Fletch: Több okból. A lemezkiadó nagyon jól gondoz bennünket. A producereink a legmegfelelőbbek. Anton Corbijn klasszul törődik az imidzsünkkel. Egyszerűen minden passzol egymással.

Mit akartok elérni a következő 25 évben?
Fletch: Már nem sokat. 25 év múlva 70 leszek. Nem hiszem, hogy olyan sokáig szeretnénk zenélni, mint a Rolling Stones. Klassznak tartom, de ez nem nekünk való. Igazán időssé nem a Depeche Mode-dal fogunk válni. Valahogy nem tudom elképzelni. Másrészről: Nem tudjuk. Nincs meghatározott dátum, amelyen nyugalomba akarunk vonulni.

A decemberi füzet november 23-án jelent meg.

Forrás: depechemode.at [delle101@Nicky]
Ajánlott videók
1988.05.16. Little 15 A legszerencsésebb Magyar dM Rajongó! Dave Gahan - Deeper And Deeper [Live at Spinner] Personal Jesus – Stars On Ice 2008 – 2 Dave Gahan - A Little Lie [Live at Spinner] MTV Awards 1988 - Backstage - Final Countdown

2006.11.25. 17:12 | DeeDee83 | 5226 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©