depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Kiadványok
Hirdetés

dM.com - Frissítések

dM.com - Frissítések

Egy komolyabb, összegzett információs csomag érkezett minap a depeCHe MODE hivatalos oldalairól.

AKTUÁLIS KIADVÁNYOK

„Black Celebration” és „Construction Time Again” remasters megjelenések - Március 26. Melyeket hamarosan az „Ultra” és „Exciter” albumok követnek majd. Az amerikai kiadás dátumai még nem fixáltak.

A teljes Remaster katalógus megjelenik bakelit formájában is! Ezek március 5-én (első csomag) és április 2-án (második csomag) jelennek meg – csak Európában.

„The Best Of, Volume 1” – Speciális 3 lemezes bakelit csomag jelenik meg február 12-én, szintén csak Európában!

„The Complete depeCHe MODE” az iTunes gondozásában (digital csomag - 644 dal!) – Már elérhető.

„Martyr” (kislemez) – Már elérhető (USA/Kanada – csak digitálisan) – UK/Európa CD-ken is.

„The Best Of, Volume 1” – Az új „Best Of” kollekció, egy új dallal a „Martyr” képében – Már elérhető! CD, CD + DVD, és Digital Deluxe formátumban is!

„Touring The Angel: Live In Milan” DVD – Már elérhető!

„A Broken Frame”, „Some Great Reward”, „Songs Of Faith And Devotion”, „Speak And Spell”, „Music For The Masses” és „Violator” – Remaster csomagok – Már elérhetőek!

A Live Here Now - (majdnem) 50 élő koncertet rögzített a Touring The Angel harmadik szakaszáról! Aki rendelne szeretne gyorsan tegye azt, mert a gyorsan fogynak a kiadványok és a széria limitált!

HÍREK

AZ EGYÜTTESRŐL

A csapat jelenleg pihenőt tart a nagysikerű „Touring The Angel” turné befejezése után. A Következő hónapokban a fiúk új projektjeiről fogunk hírt adni. Ugyanakkor kísérjétek figyelemmel a „The Archives” szekciót, ami ezentúl hetente kerül frissítésre új tartalommal (hang, videó, képek, stb.). Az első ilyen frissítés múlt pénteken volt.


ROCK AM RING 2006

A frissítések közt most találhattok három teljes dalt a Touring The Angel turné Rock Am Ring-i állomásáról. Judas, Stripped és Photographic – mind teljes hosszúságú online videók.

Eredetileg az volt a terv, hogy több felvételből kerüljön ki egy-egy 90 másodperces anyag, de gondoljuk mindenki egyet ért azzal, hogy jobb egy-két teljes videó, mint sok kis részlet. S továbbiak jönnek még, érdemes benézni! Mivel az Archive szekció péntekenként frissül, mindig friss dM anyaggal zárhatjátok a hetet!


Most pedig a kiadványokról…


A KÖVETKEZŐ REMASTERS CSOMAGOK

A „Black Celebration” és „Construction Time Again” a következő albumok a Remasters szériában. Március 26-án jelennek meg (Európában). Az „Ultra” és az „Exciter” hamarosan követi majd az említett két albumot…


REMASTERS… BAKELITEN!

A 10 stúdió album Remasters verziója megjelenik speciális bakelit kiadványokon is, két adagban. Az első csomag március 5-én a második pedig április 2-án. A részleteket az albumok borítóira kattintva találjátok a Remasters kiadványok oldalán.


BEST OF… BAKELITEN

Február 12-én a „Best Of” album is megjelenik egy speciális három-lemezes bakelit csomagban! A Martyr 12”-os gatefold (papírtokos) bakelit verzióihoz képest még extrább csomagolás várható.


JÁTÉK EREDMÉNYEK

Gratulálunk Doug Smith-nek! Az ő válaszát sorsoltuk ki, és ő nyerte a 43 LiveHereNow Cd-t (technikailag csak 42-őt, mert egy időközben elveszett, de ugye, így sem egy rossz ajándék)! Figyeljétek az oldalakat, további játékokkal készülünk. A heti frissítésekkel egyetemben, több játékra is sor kerül. Ahol régi promóciós kiadványokat, pólókat, dM relikviákat és sok mást lehet majd nyerni.


A dM BOLT

Ha még nem vettétek észre a dM BOLT letisztultabb lett. Sokan panaszkodtak a rossza navigációra. Ez már rendbe lett rakva az Amerikai boltban (hamarosan az Angol oldalak is sorra kerülnek). Ebben az évben szintén újabb érdekességek kerülnek majd be a kínálatba. Erről is informálunk majd benneteket…


EMLÉKEZTETŐK…

THE COMPLETE DEPECHE MODE

644 dal. $169. Minden album. Minden kislemez. Exkluzív akusztikus felvételek, exkluzív próbafelvételek, és sok-sok más promó és digitális kiadvány. Az iTunes lehetővé tette a depeCHe MODE Ultimate Box kiadását (ebben előtte csak a U2 és Stevie Wonder részesülhetett).

Figyelem, nem kell iPod lejátszót vásárolni a vásárláshoz, elég egy iTunes program (ami ingyenes letölthető PC és Mac számítógépekre az apple.com oldalairól).


MARTYR BAKELITEN… és PRECIOUS PICTURE DISC
(kattints a „l12 bong 39” Martyr kislemez linkjére az angol vagy német oldalak tetején)

Megjelent a „Martyr” bakelit is, mely néhány klasszikus dM dalt is tartalmaz. A limitált 12” kislemez nagyon tetszetős gatefold (papírtok) csomagolásban érhető el, nehéz kihagyni. Szintén megjelent a „Martyr” 7” Picture disc (színes-fotós bakelit) verziója is, és a „Precious” 7” Picture disc verziója is!

Rendelés

A Pecious 7” Picture disc nem a többi verzióval egyszerre jelent meg. A nagyszámú fanatiskus rajongó érte el, hogy ez megtörténhessen a depmod.com portállal egyetemben, akik petíciót indítottak az ügy érdekében. Hölgyeim és uraim a Picture Disc megjelent!




Ajánlott videók
2004.10.18. Enjoy The Silence [2004] Personal Jesus – Stars On Ice 2008 – 2 Wrong - Berlin Echo 2009 Ghost - Russian Version 1990. Halo 2005 Making The Angel - dM in the Studio

2007.01.30. 02:48 | Faith | 5344 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©