depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Dave diagnózisa: Gégehurut! [Frissítve]

Dave diagnózisa: Gégehurut! [Frissítve]

Dave Gahan-nek, a dm.com közleménye szerint, laryngitis-e van!

A laryngitis-t gyakran vírusok vagy baktériumok okozzák. További oka lehet dohányzás, allergia, a nyelőcső megbetegedései és a hang túlerőltetése, pl. éneklés által.

Ismert énekesek, mint Chris Cornell és Kurt Cobain is közdött már ezzel a hangszálbetegséggel.

A mára tervezett chicago-i koncertet le kellett mondani, az együttes azzal számol, hogy Dave május 13-ára, szombatra ( Jones Beach Amphitheatre New York-ban) újra fit lesz.

Forrás: © depechemode.at

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

© The Hungarian depeCHe MODE Fan Club - Mailing List

A depeCHe MODE lemondani kényszerült ma esti fellépését Chicagoban, illetve a tegnap esti előadást Kansas City-ben is a vártnál korábban fejezték be, mivel az énekes, Dave Gahan gégegyulladást kapott.

A zenekar őszintén sajnálja a történteket, elnézést kér a rajongóktól, illetve köszöni azok hosszú távú támogatását.

Sajnálatos módon, a depeCHe MODE le kényszerült mondani ma esti koncertjét (május 11., csütörtök) az Allstate Arénában, Chicagoban, mivel Dave Gahan gégegyulladást kapott. Miután ma délelőtt egy chicagoi orvoshoz fordult, a medikus javaslatára lemondta a koncertet hangszálai pihentetése érdekében. Jelen pillanatban, pótlólagos koncert nincs betervezve már csak az együttes szoros turnémenetrendje miatt sem, jóllehet a menedzsment keresi a lehetőséget. A chicagoi koncertre szóló jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.

Sajnálatos módon, a probléma miatt, a tegnap esti koncertet –amely a Starlight Amphitheatre-ben volt, Kansas City-ben– is a vártnál korábban be kellett fejezni. Három mexikói fellépés után, Gahan hangja nagy megpróbáltatásnak lett kitéve a koncert közben, az aréna szokatlanul hideg hőmérséklete miatt.

Egyórányi koncert után, miután a Martin Gore által énekelt dalok blokkja véget ért, Gahan képtelen volt visszatérni a színpadra, lévén elvesztette hangját. Gore a következő 25 percben saját maga énekelte el néhány dalt.

A depeCHe MODE őszintén sajnálja a történteket, elnézést kér a rajongóktól Kansas City-ben és Chicago-ban egyaránt. Illetve köszöni azok hosszú távú és elkötelezett támogatását.

A depeCHe MODE soron következő koncertje május 13-án, szombaton lesz New York városában, a Jones Beach Amphitheatre-ben.




Ajánlott videók
1990.05.07. Policy Of Truth Personal Jesus – Stars On Ice 2008 Route 66 [Yadsloof Mix - 2008] Dave Gahan - Deutsche Welle interjú Martin +Mas-Nescafe interjú Martin Gore vásárol

2006.05.12. 00:17 | DeeDee83 | 5348 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©