depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Turné napló – Budapest (2)

Turné napló – Budapest (2)

A depeCHe MODE hivatalos honlapján ismét található egy rövid naplóbejegyzés a második budapesti koncertről képekkel illusztrálva!

„Újra Budapesten vagyunk, immáron a második előadásunk alkalmával és mindannyian úgy érezzük, mintha soha nem is hagytuk volna el ezt a várost. A hangulat és a közönség is az általunk már jól megszokott volt: az energia, a lelkesedés és az izgalom elegye töltötte be a levegőt. Közel 15 ezer ember érkezett az ’Univerzum turnéjának’ utolsó szakaszában a Budapest Sportarénába, hogy együtt ünnepeljen a zenekarral. A fiúk már nem is lehettek volna ennél boldogabbak.

Az utazás a budapesti repülőtéren különösen emlékezetes volt. Nem emlékszem már, hogyan történt, de egy kisméretű gitár éppen Martin kezében „landolt” és azon kaptuk magunkat, hogy kedvenc dalainkból énekelgetünk néhány – számunkra igen kedves részletet. Kívánom, hogy a jövőben minden repülőtéri utunk legalább ilyen mókás legyen!

Remélem, ti is élvezitek a betekintést a színfalak mögé a helyszínen készült fotóink által…

Képek: dM.com

Következő állomás: Prága!

[mm]

 

Dave Gahan – 2010.01.11. Budapest

 

Martin Gore – 2010.01.11. Budapest

 

Andrew Fletcher – 2010.01.11. Budapest

 
Ajánlott videók
Martin Gore vásárol Dave Gahan - Use You [Live at Spinner] 1993.04.26. Walking In My Shoes Az első dalok: Wrong és Peace Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 1 2005 Making The Angel - dM in the Studio

2010.01.19. 14:01 | Cívis Target | 6607 Olvasás | 27 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©