depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martin Gore jótékonykodott - A jelszó: ivóVÍZ!

Martin Gore jótékonykodott - A jelszó: ivóVÍZ!

*** Egy régebbi hír alapján (depechemode.de / 2012. szeptember 21.), amely érdekes és utólag is érdemes beszámolni róla… ***

Martin Gore kis szünetet tartott az új depeCHe MODE album felvételének ideje alatt New Yorkban és meglátogatott egy jótékonysági szervezetet (Charty: Water).

Ez a szerveződés tiszta, biztonságos ivóvizet juttat el rendszeresen az erre rászoruló - fejlődő országok számára. Úgy tűnik Martin is elkötelezte magát ennek a nemes célnak a szolgálatára.

 

Martin Gore - Charity:Water

 

Pontosan nem lehet tudni, hogy Martin milyen módon támogatja a szervezetet, de a fenti képen is látható, ahogy egy bizonyos pontra, országra mutat a Nyugat-Afrika térképen. Nos, ebből arra lehet következtetni, hogy mindezt egy határozott szándékkal teszi. Bárhogy is van, egy biztos: nagyszerű dolog azt látni, hogy Martin jótékonysági projektekben vesz részt. Néhányan pedig már ismerhetik a Charity:Water szervezetet, az első Twestival (egy a Twitterrel kapcsolatos) fesztivál megrendezése kapcsán. Akkor az emberek 250000 dollárt gyűjtöttek erre a célra. A honlapjukon leírtak alapján a Charity:Water összességében több mint 2500000 embernek segít a tevékenységével és egyszerre 20 országban van jelen.

Viktoria Harrison a Charity:Water kreatív igazgatója (ő látható a második képen Martinnal!), nagyon örült Mr. Gore látogatásának és ezt akkor a Twitteren is közzétette…

’A mai napom legfontosabb momentuma, közös fénykép Martin Gore-ral a depeCHe MODEból!’

 

Viktoria Harrison & Martin Gore

 




Ajánlott videók
Dave Gahan - Deutsche Welle interjú Lengyel videó tisztelgés Alan Wilder exkluzív buli meghívója 1990.05.07. Policy Of Truth Precious - Magyar felirat EMA 2006 Best Group - Nyert a depeCHe MODE!

2013.01.10. 08:36 | Cívis Target | 17334 Olvasás | 24 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©