depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Martin Gore gitározik a Compact Space új számában

Martin Gore gitározik a Compact Space új számában

Nemrég adtuk hírül, hogy Martin Gore a Motor duóval kollaborál, azok ‘Man Made Machine’ című track-jén. A Depeche Mode “mastermind”-ja most a Christian Eigner, Daryl Bamonte és Florian Kraemmer nevével fémjelzett Compact Space egyik felvételén hallatja gitárjátékát.

A Compact Space nevű formációt a Depeche Mode egykori road-ja és gyerekkori jóbarátja, Daryl Bamonte hívta életre 2008-ban, Christian Eignerrel és Florian Kraemmerrel karöltve. A társulás első kislemeze ‘Push Push’ címen jelent meg 2009-ben, és az iTunes-on valamint az Amazonon tették elérhetővé a nagyközönség számára.

A Compact Space debütáló albuma - mely a humorosan misztikus ‘Nameless’ címet viseli - idén június 24-én lát majd napvilágot az Elsbeere Recordings-nál. Annak ‘The Unstoppable Collision’ elnevezésű track-jén pedig, nem kisebb név működik közre, mint Martin Gore a Depeche Mode-ból!

Bizonyára sokan emlékeztek még a OnetwoCloud Nine’ című nagyszerű felvételére 2007-ből, amin Martin gitározott, aki pár év elteltével most ismét megcsillantja egyedi gitárjátékát a Compact Space fent nevezett számában.

Kettejük együttműködésének végeredménye itt hallható:
 
www.compactspaceworld.com




Ajánlott videók
Wrong - Berlin Echo 2009 Martin +Mas-Nescafe interjú 2009.04.29. RTL Klub - Fókusz - Anton Corbijn Interjú Suffer Well - The Sim Version Az első dalok: Wrong és Peace 2007.12.01. Alan Wilder [Echo_Moskvi Interview]

2011.05.23. 06:31 | Janurik János | 5346 Olvasás | 4 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©