depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Fletch Santa Barbarába utazott

Fletch Santa Barbarába utazott

Úgy tűnik, beigazolódnak az év elejére prognosztizált csapat-meeting híresztelések a depeCHe MODE háza tájáról. Andy “Fletch” Fletcher ugyanis a múlt hétvégén Los Angelesbe repült, felesége, Grainne társaságában.

Grainne Fletcher a napokban “elcsiripelte” a Twitter-en, hogy férjeurával, a depeCHe MODE “tapsgépével”, Andy-vel Los Angelesbe utazik nyaralni - azaz, telelni -, és nagyon örül, hogy végre kicsit kettesben lehetnek a gyerekek nélkül. Eddig ez egy szokvány web2-es bejegyzés, ám ha azt is hozzávesszük, hogy Andy időközben már át is ruccant Santa Barbarára, akkor szinte biztos, hogy a napokban lezajlik az új depeCHe MODE album munkálatait előkészítő band-meeting. A találkozóra várhatóan Martin és Dave is elhozza az eddig elkészült demoit, és ha nem csalnak az információk, akkor kb. 20 dalból tud majd válogatni a csapat.

Grainne twitterezése szerint, a Fletcher házaspár két hetet tölt Kaliforniában, így hamarosan újabb izgalmas hírekre számíthatunk depeCHe MODE-os körökből!
Ajánlott videók
Barrel Of A Gun - Forgatás 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 1.rész 1987.04.13. Strangelove Wrong - Studio Session 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 6.rész Personal Jesus – Stars On Ice 2008 – 2

2012.01.11. 13:31 | Janurik János | 10838 Olvasás | 64 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©