depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Dave Gahan jelen volt a Recoil november 1-jei buliján, New York-ban!

A Depeche Mode legénységéből egy újabb tag tette tiszteletét a RecoilSelected Events’ turnéján, Alan Wilder vendégeként!

November 1-jén Alan Wilder aka Recoil New York-ban lépett fel, mely város a ‘Selected Events’ USA-turné utolsó állomása volt. De nem csak ettől volt speciális ez az este, hanem, hogy a Highline Ballroom-ban vendégként felbukkant a Depeche Mode frontembere, Dave Gahan is.

Dave jelenlétére titokban számítottak is a rajongók, mivel a sztárnak évek óta New York a lakóhelye, és maga Alan is megszellőztette a dolgot a koncertet megelőző nap, a Twitter-en keresztül:

Catching up with an old mate or two tomorrow

Dave valóban ott volt, és megnézte a show-t - a külön erre a célra elkerített VIP-szekcióból -, de a lesipuskás fotók tanúbizonysága szerint láthatóan kerülte a feltűnést, és a kontaktust a rajongókkal.


Dave Gahan at the Recoil Event - New York
A Recoil legénysége most Dél-Amerikát veszi célba, hogy aztán november végén visszatérjen Európába, és nálunk, Budapesten tegyen pontot a turné végére, december 4-én.
Ajánlott videók
John The Revelator a Megatáncban 1981.09.07. Just Can’t Get Enough Wrong - Studio Session Dave Gahan - Use You [Live at Spinner] 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 3.rész 2006.06.05. John The Revelator

2010.11.02. 11:03 | Janurik János | 6619 Olvasás | 21 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©