depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A Sony-nál jön ki a depeCHe MODE új albuma?

A Sony-nál jön ki a depeCHe MODE új albuma?

Egyelőre meg nem erősített hír ugyan, de egyre több forrásból szivárog az információ, mely szerint a Sony Music-hoz szerződik le új albumával a depeCHe MODE.

Az EMI Music, melynek exkluzív megjelentetési joga volt a 2009-es depeCHe MODE albumra, a Sounds Of The Universe-re, úgy tűnik, nem tervezi meghosszabbítani szerződését a brit kult-csapattal. Ennek a döntésnek a hátterében állítólag a szóban forgó nagylemez által produkált, nem megfelelő eladási számok állnak.

A lehetséges új partnerként említett Sony Music Entertainment a világ második legnagyobb zeneműkiadója, és egyben a Sony Corporation of America felügyelete alatt álló részvénytársaság.

Kíváncsian várjuk ennek a hírnek a megerősítését, mely - ha igaznak bizonyul - újbóli kérdéseket vet fel Daniel Miller, Mute-igazgató jövőbeni szerepét illetően…

 

SONY MUSIC

 
Ajánlott videók
1997 Ultra EPK - magyar felirat Nyers Mindenkinek – Personal Jesus 1984.08.20. Master And Servant 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 7.rész 1988.05.16. Little 15 Dave Gahan - RTL2 - News

2012.11.07. 20:54 | Janurik János | 5934 Olvasás | 27 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - Képgaléria
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©