depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A Sony-nál jön ki a depeCHe MODE új albuma?

A Sony-nál jön ki a depeCHe MODE új albuma?

Egyelőre meg nem erősített hír ugyan, de egyre több forrásból szivárog az információ, mely szerint a Sony Music-hoz szerződik le új albumával a depeCHe MODE.

Az EMI Music, melynek exkluzív megjelentetési joga volt a 2009-es depeCHe MODE albumra, a Sounds Of The Universe-re, úgy tűnik, nem tervezi meghosszabbítani szerződését a brit kult-csapattal. Ennek a döntésnek a hátterében állítólag a szóban forgó nagylemez által produkált, nem megfelelő eladási számok állnak.

A lehetséges új partnerként említett Sony Music Entertainment a világ második legnagyobb zeneműkiadója, és egyben a Sony Corporation of America felügyelete alatt álló részvénytársaság.

Kíváncsian várjuk ennek a hírnek a megerősítését, mely - ha igaznak bizonyul - újbóli kérdéseket vet fel Daniel Miller, Mute-igazgató jövőbeni szerepét illetően…

 

SONY MUSIC

 




Ajánlott videók
2007.12.01. Alan Wilder [Echo_Moskvi Interview] 2009.09.07. Corrupt - True Blood - Promó John The Revelator a Megatáncban Alan Wilder & Recoil - 2007 ÚJ ALBUM Dave Gahan - A Little Lie [Live at Spinner] Dave Gahan - RTL - Punkt6

2012.11.07. 14:54 | Janurik János | 7441 Olvasás | 27 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©