depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

A Depeche Mode U2-feldolgozással jelentkezik az ősszel (Frissítve!)

A Depeche Mode U2-feldolgozással jelentkezik az ősszel (Frissítve!)

Andy Fletcher, a Depeche Mode mellékállású lemezlovasa egy első hallásra elég meghökkentő hírt osztott meg a Minszkben megjelent újságírókkal, a szeptember első hétvégéjén celebrált DJ-szettje előtt tartott sajtótájékoztatón.

Andy elárulta, hogy a Depeche Mode feljátszott egy U2-dalt, melyet valamikor idén ősszel jelentetnek meg. Azt ugyan nem tudtuk meg tőle, hogy melyik számot választották a basildoni fiúk az ír békeharcosoktól, azóta azonban kiderült, hogy a “So Cruel” című dalról van szó, és mindez az “Achtung Baby” című korszakalkotó U2-album 20 éves jubileumi újra-kiadásával áll kapcsolatban.

A Dave Gahan énekhangjával, és Martin Gore személyes producerkedésével rögzített U2-átirat Sie Medway-Smith mixelése után nyerte el végső formáját, melyet október 25-étől mindenki meghallgathat, aki megvásárolja a Q-magazin akkor megjelenő számát, hiszen ingyen-CD jár az olvasnivaló mellé a vásárlóknak!

qthemusic.com

Ez az első alkalom, hogy a Depeche Mode egy kortárs zenekart dolgoz fel, így kíváncsian várjuk a végeredményt!

Jelen sorok szerzője egyébként szívesen meghallgatna egy U2 szája-ízéhez igazított átiratot is, a szintén forradalmi jelentőségű “Songs Of Faith And Devotion” nagylemezről. Akkoriban ugyanis elég nehéz volt eldönteni, hogy ki-kit inspirál, csúnya szóval élve, utánoz.
 
 

 




Ajánlott videók
2010.01.11. RTL Klub - Fókusz Alan Wilder Prágai Meghívója 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 2.rész Nyers Mindenkinek – Personal Jesus Suffer Well - magyar felirat Wrong - magyar felirat

2011.09.05. 03:20 | Janurik János | 10711 Olvasás | 31 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©