depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Fan News | Hírek
Fan News

Szavazzatok a Shape-re!

Szavazatok formájában kér támogatást a Shape. A honi dM-os berkek egyik legismertebb zenekara némi hányattatás után nyáron talpra állt.


Az egykori THANK YOU - A Tribute To Depeche Mode I. albumon egyedüli kis előadóként szerephez jutott zenekar kisebb meddő időszak, énekes(vissza)váltás után a közelmúltban leporolta és aktivizálta magát. Az új dalok írása mellett elindult a Thirst Studio és a Heineken közös zenei pályázatán.

Az előzsűrizés során a beérkezett 250 pályázó közül a Shape átment az első rostán. Ezek után közönségszavazás is befolyásolhatja a további szűrést, szeptember 18.-tól 2 héten át a http://www.dalok.hu/thirststudio oldalon lehet meghallgatni a kiválasztott anyagokat és szavazni azokra. Kérünk, hogy szavazatoddal Te is segítsd a zenekart!
Figyelem! 1 nap annyiszor lehet szavazni, ahány böngésző van telepítve a gépünkre. 1 nap elteltével a szavazások megismételhetőek!

A régi-új énekes Ádámmal készülő új számok augusztusban még nem voltak kiadható formában, ezért a nevezés két régebbi dallal történt, melyek közül az Úton-t választották be a dalok.hu-n szereplő művek közé. Bízunk a sikeres folytatásban és ehhez minden szavazónak nagyon köszönjük a segítségét!:)

https://www.dalok.hu/thirststudio - a listából a Shape-re keresve szavazás a sor végi fehér jelölőboxra, majd a lista jobb alján szereplő “Szavazok” gombra kattintással.

Bővebb info: http://www.shapemusic.hu






 

Ajánlott videók
2005.10.17. Clean [Bare version] 1986.02.10. But Not Tonight 1986 It’s Called A Heart [Cocoricoboy TFI France] Personal Jesus – Stars On Ice 2008 – 2 LaserTheater - depeCHe MODE Show [Low Quality] Suffer Well - magyar felirat


2006.09.18. | MarK | 6716 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Figyelmeztetés
A Fan News tartalmát a tagok bejegyzései alkotják. Minden felelősség az információk hitelességét illetőn kizárólag a bejegyzés szerzőjét terheli, s nem a portálunkat!
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Hirdetés
FREESTATE.hu ©