depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Koncert - 2018.06.23 : Newport, UK
Turnék
Dátum Város Helyszín
Szo, 2018.06.23. Newport, UK Isle Of Wight Festival
Setlist: 01 Revolution / Cover Me (remix)
02 Going Backwards
03 It's No Good
04 A Pain That I'm Used To
05 Precious
06 Policy Of Truth
07 World In My Eyes
08 Cover Me
09 The Things You Said
10 In Your Room
11 Everything Counts
12 Stripped
13 Personal Jesus
14 Never Let Me Down Again

15 Somebody
16 Walking In My Shoes
17 Just Can't Get Enough
18 Enjoy The Silence
 
Megjegyzések:

A turné utolsó, európai fesztiválszakaszára is érkezett egy új jövevény a setlistre, mégpedig a Just Can’t Get Enough (noha Dave azt ígérte a turné elején, hogy ezúttal nem fogják játszani a dalt). Akárcsak téli európai turnészakaszon, ezúttal is az első fellépés volt a kakukktojás: az Isle Of Wight Festivalon - első ízben a DM történelmében - az Enjoy The Silence volt a zárószám (a Personal Jesus-t a turné ezen szakaszában előrevették a Stripped utánra), ám utána már a Speak And Spell nagy slágere zárt mindenhol (kivéve az első berlini estét). Az első koncerten még Policy Of Truth is volt, aztán még a The Things You Said-et és a Useless-t mi is hallhattuk a viharos-emlékezetes VOLT Fesztiválos fellépésen, majd egy rövid, 15 számos fesztiválsetlistet játszottak majdnem a turné végéig. A két utolsó berlini fellépésre viszont alaposan megrázta magát a csapat, és a két este során 31 (!) dalt játszott el, a két fellépés között 10 dalt kicserélve - hatalmas rekord a Depeche Mode történelmében, emlékezetes módon zárult tehát a Depeche Mode történelmének egyik legnagyobb menetelése.

 
 
 
Következő 1437 Olvasás | 1 Hozzászólás | Nyomtatás

Módosítva: 2018.09.09. 22:30
 
 
1. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2018.06.25. 00:00
EL GRECO

https://www.youtube.com/watch?v=AshaPIYMiNk

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
FREESTATE.hu ©