depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Koncert - 1998.09.03 : Riga, Lettország
Turnék
Dátum Város Helyszín
CS, 1998.09.03. Riga, Lettország Jurmala Tennis Hall
Setlist: 01 Painkiller (Plastikman mix)
02 A Question Of Time
03 World In My Eyes
04 Policy Of Truth
05 It's No Good
06 Never Let Me Down Again
07 Walking In My Shoes
08 Only When I Lose Myself
09 A Question Of Lust
10 Home
11 Condemnation
12 In Your Room
13 Useless
14 Enjoy The Silence
15 Personal Jesus
16 Barrel Of A Gun

17 Somebody
18 Stripped
19 I Feel You

20 Just Can't Get Enough
 
Előzenekar: Purity
Koncertjegy: Koncertjegy

Conc 19980903 2

Megjegyzések:

Négy év után az első nagy turné, merőben megváltozott feltételekkel: Dave megszabadult a drogfüggőségétől, Alan pedig kivált a csapatból, őt ketten helyettesítették (Peter Gordeno billentyűs, és Christian Eigner dobos). A megszokott két vokalista lánnyal tehát egész népes lett a színpad. A színpadkép a korábbi években megszokottal gyökeres ellentétben állóan minimalista, szinte szegényesnek ható. A koncertkörút is jóval rövidebb, érezhető “az újra talpraálló”, “regenerálódó” érzés a zenekaron, és a korábbiakhoz képest jóval visszafogottabb Dave-en is. A hangzás is visszatér a gyökerekhez, nagyrészt a stúdióverziókat adják elő, néha pedig Alan átdolgozásait próbálják újra felhasználni. A setlist a The Singles Tour 86-98 címet viseli, ezek alapján előre jó eséllyel megjósolható volt; ezután viszont meglepetés két nagy korszakbeli sláger elhagyása (Strangelove, Behind The Wheel), és két korábbi szám reaktiválása (Somebody, Just Can’t Get Enough). A korábbi (és főleg későbbi) turnék fényében a setlist kifejezetten merev volt, csak a turné vége felé került be két csereszám (a már említett Behind The Wheel és a nem is kislemezes Sister Of Night) a dallistába. Az előzenekarok a Purity és a Stabbing Westward voltak. Az utolsó szerényebben dokumentált, “nem giga” turnéja az együttesnek

EUROPEAN & UK TOUR 1998: A turné olyan területekre is elvisz, amelyeken ezeddig még nem járt a banda. Köztük Észtország, Lettország, Oroszország és Finnország. A zenekar három helyen is duplázik.

 
Linkek: https://www.depechemode-live.com/wiki/1998-09-03_Jurmala_Tennis_Hall,_Riga,_Latvia/Source_1
 
 
 
Előző | Következő 4898 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás

Módosítva: 2017.05.26. 05:27
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
FREESTATE.hu ©