depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Koncert - 1994.02.14 : Johannesburg, Dél Afrika
Turnék
Dátum Város Helyszín
H, 1994.02.14. Johannesburg, Dél Afrika Standard Bank
Setlist: 01 Rush - Amylnitrate Version [Intro]
02 Rush
03 Halo
04 Behind The Wheel
05 Everything Counts
06 World In My Eyes
07 Walking In My Shoes
08 Stripped
09 Condemnation
10 A Question Of Lust
11 Somebody
12 In Your Room
13 Never Let Me Down Again
14 I Feel You
15 Personal Jesus

16 Fly On The Windscreen
17 Enjoy The Silence

18 Clean
19 A Question Of Time
 
Előzenekar: The Outsiders
Megjegyzések:

A kimerítő Devotional Tour után meglepő döntéssel szinte azonnal folytatta a turnét az együttes. A turné első szakaszában (Exotic Tour) eddig nem látogatott területekre, a világ “egzotikus” tájaira látogatott el az együttes, majd ezután a nyarat egy észak-amerikai turnéval zárják. A turnén megváltozott - leegyszerűsített - színpadképet alkalmaztak. A már csak muszájból folytatott koncertezés sorra szedte az áldozatait: Dave heroinfüggése és Martin alkoholizmusa válságos méreteket öltött, Andy idegösszeroppanást kapott és a turné közben hazament pihenni, Alan pedig - aki már a Devotional Touron bemutatkozott néhány számban dobosként, most pedig már egész koncerten ő dobolt - egy vesekő-eltávolítással indította a turnét, majd nyár végén jelezte, hogy kilép a zenekarból. A dallista megváltozott: a dalok sorrendje mellett visszakerült a Policy Of Truth, az a Question Of Time és az I Want You Now, illetve a néhány helyszínen felcsendülő Clean és Waiting For The Night is. Érdekesség, hogy a turné “Exotic” részén az együttes bátran variálta a setlistet (főleg a turné elején), viszont később, az Észak-Amerikai etapban már mindenhol ugyanazt a rövidített, másfél órás programot játszották. A dallista meglehetősen slágeres volt, ám a “rockos” hangszerelés miatt mégis emlékezetes turnénak számít ez a “nagy összeomlás” előtti koncertsorozat. Az előzenekarok a Primal Scream és a Stabbing Westward voltak.

SOUTH AFRICAN TOUR 1994

 
Linkek: https://www.depechemode-live.com/wiki/1994-02-14_Standard_Bank,_Johannesburg,_South_Africa/Source_1
 
 
 
Előző | Következő 4167 Olvasás | 2 Hozzászólás | Nyomtatás

Módosítva: 2017.05.09. 17:37
 
 
2. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.10.11. 18:47
EL GRECO

a teljes koncert…  ;)


http://www.youtube.com/watch?v=Y9mMSueyhzI

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
FREESTATE.hu ©