depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Koncert - 1998.12.12 : Los Angeles, US
Turnék
Dátum Város Helyszín
Szo, 1998.12.12. Los Angeles, US Shrine Auditorium
Setlist: 01 Barrel Of A Gun
02 Policy Of Truth
03 It's No Good
04 Walking In My Shoes
05 Sister Of Night
06 A Question Of Lust
07 Enjoy The Silence
08 In Your Room
09 Behind The Wheel
10 Personal Jesus

11 Never Let Me Down Again (with Billy Corgan)
 
Koncertjegy: Koncertjegy

Megjegyzések:

KROQ Acoustic Christmas. Az együttes rövidített dalmenettel vesz részt a fesztiválon. Az esemény további szereplői: The Cardigans, Hole és a Garbage.

Négy év után az első nagy turné, merőben megváltozott feltételekkel: Dave megszabadult a drogfüggőségétől, Alan pedig kivált a csapatból, őt ketten helyettesítették (Peter Gordeno billentyűs, és Christian Eigner dobos). A megszokott két vokalista lánnyal tehát egész népes lett a színpad. A színpadkép a korábbi években megszokottal gyökeres ellentétben állóan minimalista, szinte szegényesnek ható. A koncertkörút is jóval rövidebb, érezhető “az újra talpraálló”, “regenerálódó” érzés a zenekaron, és a korábbiakhoz képest jóval visszafogottabb Dave-en is. A hangzás is visszatér a gyökerekhez, nagyrészt a stúdióverziókat adják elő, néha pedig Alan átdolgozásait próbálják újra felhasználni. A setlist a The Singles Tour 86-98 címet viseli, ezek alapján előre jó eséllyel megjósolható volt; ezután viszont meglepetés két nagy korszakbeli sláger elhagyása (Strangelove, Behind The Wheel), és két korábbi szám reaktiválása (Somebody, Just Can’t Get Enough). A korábbi (és főleg későbbi) turnék fényében a setlist kifejezetten merev volt, csak a turné vége felé került be két csereszám (a már említett Behind The Wheel és a nem is kislemezes Sister Of Night) a dallistába. Az előzenekarok a Purity és a Stabbing Westward voltak. Az utolsó szerényebben dokumentált, “nem giga” turnéja az együttesnek.

NORTH AMERICAN TOUR 1998: A zenekar két helyen duplázik.

 
Linkek: https://www.depechemode-live.com/wiki/1998-12-12_KROQ_Almost_Acoustic_Christmas,_Shrine_Auditorium,_Los_Angeles,_CA,_USA/Source_1
 
 
 
Előző | Következő 5802 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás

Módosítva: 2017.05.31. 05:23
 
Hirdetés
FREESTATE.hu ©