depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Albumok | Dave Gahan | Angels & Ghosts
Albumok

Infó <<<
Angels & Ghosts
Katalógus kód: STUMMANGELS-GHOSTS
Együttes: Dave Gahan
Megjelenés: 2015.10.23.
Producer: -
Dalok: 01 Shine
02 You Owe Me
03 Tempted
04 All Of This And Nothing
05 One Thing
06 Don't Cry
07 Lately
08 The Last Time
09 My Sun
Eladott példányszám: -
Kapcsolódó anyagok: További információk
Teljes albumlista
Angels & Ghosts - Vedd meg most!   Vedd meg most! Angels & Ghosts  
Megjegyzés: Dave és a Soulsavers második közös albuma, immáron Dave Gahan&Soulsavers néven, mivel a Depeche Mode frontembere ezúttal már nemcsak a szövegírásban vállalt szerepet. A kifejezetten lendületes, már-már harapós beharangozó dal (All Of This And Nothing) erőteljes elmozdulást jelentett az eddigi intim Soulsavers-hangulattól, ám maradék 8 dal, ha lehet, még lassabb, még megfontoltabb, mint a The Light The Dead See dalai. Sajnálatos módon itt már az előző lemezen jórészt elkerült unalom is meg-megjelenik. Az említett beharangozó kislemez mellett még a nyitó és a zárószám emlékezetes az albumról (Shine, My Sun). A lemez - feltehetőleg az All Of This And Nothing lendületességének, slágerességének köszönhetően - előkelőbb helyezést ért el a listákon, mint az elődje, ám a vásárlók jelentős része vélhetően ezúttal már nem a Depeche Mode rajongók köréből került ki.
Előző album: The Light The Dead See
 
Slágerlisták
UK Album Chart US Billboard
27 -

Borító & Ízelítő
Albumlista | 9555 Olvasás | 0 Hozzászólás <<<
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©