depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Albumok | Recoil | Liquid
Albumok

Infó <<<   |   >>>
Liquid
Katalógus kód: STUMM173
Együttes: Alan Wilder
Megjelenés: 2000.03.05.
Producer: Alan Wilder, Paul Kendall
Dalok: 01 Black Box [pt.1]
02 Want
03 Jezebel
04 Breath Control
05 Last Call For Liquid Courage
06 Strange Hours
07 Vertigen
08 Supreme
09 Chrome
10 Black Box [pt.2]
Eladott példányszám: -
Kapcsolódó anyagok: Album dalszövegei
További információk
Teljes albumlista
Liquid - Vedd meg most!   Vedd meg most! Liquid  
Megjegyzés: Az Unsound Methods szerves folytatása mind hangulatilag, mind zeneileg, ám nem olyan briliáns, mint az elődje: sterilebb, homogénebb hangzású, nem "visz el" különböző tájakra, és kevésbé borzongat, mint a 97-es album. Egy utolsó perceit élő ember életének különös, folyadékokkal kapcsolatos pillanatai villannak fel az albumon. A Strange Hours-t leszámítva egyik dal sem énekelt, s az introt, outrot, valaminta Jezebel című számot leszámítva minden számban nő mondja a szöveget. Viszonylag sok helyen köszön vissza egy-egy Depeche Mode-ból ismerős effekt (pl. If You Want, Rush, Shout (!)). Egy 14 perces Black Box remix nem kerül fel az albumra, ezt az alkotást a Recoil hivatalos web-site-járól lehetett letölteni (később aztán megjelent a Jezebel maxin is). Hasonlóan érzéki hangulatú korong, mint az elődje, s a siker is közel akkora. Kifejezetten jól sikerült album, ám a ragyogó Unsound Methods után némi csalódást okoz.
Előző album: Unsound Methods
Következő album: subHuman
 
Slágerlisták
UK Album Chart US Billboard
- -

Borító & Ízelítő
Albumlista | 25629 Olvasás | 6 Hozzászólás <<<   |   >>>
 

 
6. Hozzászóló: EL GRECO | Időpont: 2012.04.12. 06:15
EL GRECO

5*****!!!

  :: Good Girls vs. Bad Girls ::

 


http://vimeo.com/40080980

 
5. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2009.03.06. 04:15

Izé....Két napja csak ezt hallgatom. Most érett meg bennem ez a lemez. Nagyon jó. A korábbi hozzászólásommal ellentétben már NEM tartom rosszabb lemeznek, mint a UM-et. Ez a lemez az UM sötét oldala! Imádom!  ;)

 
4. Hozzászóló: gza | Időpont: 2009.02.17. 06:56
gza

Hetek óta ezt az albumot hallgatom!!!! Anno megjelenéskor nem hallgattam ennyit mint az utóbbi hetekben. Számomra ez az album most érett be!
Tudom, elég későn de akkor is. Iszonyat jó! Most már nem tudnám megmondani, hogy melyik a jobb, az UM vagy ez!
Áhhh kész vagyok ettől… :) Remekmű!!!

 
3. Hozzászóló: Chrome | Időpont: 2009.01.27. 07:59
Chrome

Az Unsound Methods súlyosabb verziója. A Vertigen, a Jezebel és a Strange Hours az album csúcspontjai.

 
2. Hozzászóló: mönye | Időpont: 2008.04.05. 01:28

Visszaesés az Unsound Methodhoz képest….Szerintem Alan nagyon is steril hangzást hozott létre és ez nem vált hasznára a lemeznek…Még a Bloodline is jobb nála.

 
1. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2008.03.06. 06:48
Faith

Szolgálati közlemény: Mivel annó nem mertem postázni a Recoil nyeremény bakeliteket, mindenki valamilyen úton-módon, de személyesen vette át. Viszont akad még egy Liquid LP, ami nem tudott eljutni a gazdájához. A nyertest érdekelné valamilyen csere. Szóval, ha érdekelne egy Liquid LP, és el tudsz jönni érte Budapestre, (pl. a Pecsába), akkor várom csere-ajánlatod. Csak CD/DVD érdekli a nyertest. subHuman deluxe pack előnyben. Egy szimpla LP-ről van, szó, amin van egy promó matrica, kb. árcédula kinézetű. A MUTE-ban ragasztották rá, amikor küldték. Nem csúnya, szépen a hátsó részen van. Leszedhető. Rare. :)

Várom az érdeklődők ajánlatát.

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©