depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés

Szervezői információk - dM Koncert - Pozsony

Szervezői információk - dM Koncert - Pozsony

A következő cikkben a szervezőktől kapott információkat tolmácsoljuk a 2006.06.11-én tartandó pozsonyi depeCHe MODE koncertre látogatók számára, részletes információkkal a helyszínnel – INTER Bratislava Stadion - kapcsolatban.




1. A koncert időpontja és a helyszín: 2006.06.11.,
INTER Bratislava Stadion, Junácka utca 10., Pozsony

2. Jegyvaltás mindkét bejáratnál (a Trnavská út és a Vajnorská utca felől is) a kijelölt pénztáraknál.

3. Kapunyitás 2006.06.11.-én 17:00 órakor.

4. Parkolás: Egy-egy forgalmi sáv lesz mentesítve a forgalomtól parkolás biztosítása végett. A Bajkalská, Vajnorská, Tomášiková és Trnavksá utcákban.

5. Belépés az egyes szektorokba:

VIP szektorok és színpad előtti állóhelyek – a Trnavská utca felől a parkolón keresztül az INTER Stadion és a Mladosť csarnok között.

A többi szektor – B1-B9, C1-C7 és az állóhelyek – a Vajnorská út felől a Pólus üzletközpont felől.

Mozgáskorlátozottak beléptetése szintén a Vajnorská cesta felől lesz biztosítva. A C5-C7 szektoroknál a lépcsők tövénél álló asszisztensek segítik majd a mozgáskorlátozottakat feljutni a tribünökre. Kísérő belépése is engedélyezett, de szintén érvényes jeggyel kell rendelkeznie.

6. A bevitelre nem engedélyezett tárgyak listája a jegy hátsó oldalán olvasható. Szigorúan tilos a koncert helyszínére bevinni üveg tartályokat, flakonokat, alkoholos italokat, alkoholmentes üdítőket, dobozos italokat, ételt, pirotechnikát,  nyílt lángot, esernyőt (rossz idő esetére a szervező esőkabátot javasol), kamerát, fényképezőgépet, állatokat, mások veszélyeztetésére alkalmas egyéb tárgyakat és bármilyen fegyvert.

7. A rendezvény időtartama alatt a teljes létesítmény biztonsági szolgálat által lesz felügyelve, mely a kerítések biztosításán túl a szabályok betartását is hivatott ellenőrizni. A szervező fenntartja azon jogát, hogy alkoholos ill. kábítószeres befolyásoltság alatt álló személyeket – akik így viselkedésüknél fogva másokat veszélyeztetnek - a koncertre ne engedjen be, ill. azokat a koncertről kizárja.
A szervező nem felel a látogatók szabálytalan viselkedése következtében okozott károkért. A szervező továbbá nem felel az eseményre behozott értéktárgyakért (pl. pénz, irat, ékszer, óra, mobil telefon, stb.).

A 16 évnél fiatalabbak csak 18 év feletti személy kíséretében léphetnek be a rendezvényre. A jegy elhagyásáért, eltulajdonításáért a további jelölések elvesztéséért a szervező szintén nem vállal felelősséget. A jegyhamisítást a törvény bünteti!

8. A rendezvény az időjárástól függetlenül megrendezésre kerül, kivéve természeti és egyéb katasztrófákat.

9. A büfékben való fizetés – az egyetlen fizető eszköz a büfékben, az 50,-Sk értékű zseton, amiket a rendezvény területén az arra kijelölt helyeken lehet megvásárolni.

10. FIGYELMEZTETÉS: A rendőrség tudomására jutott, hogy hamis jegyek is terjesztésre kerültek, ezért figyelmeztetjük a látogatókat, hogy a belépő értékpapírnak számít, aminek a hamisítását a törvény bünteti. A szervező szeretnék felhívni a látogatók figyelmét, hogy jegyeket, csak a hivatalos jegyirodákban vásároljanak, melyek a szervező honlapján (www.xl.sk) és a posztereken megtalálhatóak. Az érvénytelenített ill. módosított jegyek érvénytelenek.



 
 




Információs rendszer, Inter Bratislava, depeCHe MODE, 2006.06.11.

Pozsony megközelítése
www.cp.sk

Közlekedés Pozsonyban


Fő állomás – vasúti (Hlavná stanica) > Polus City Center: 2. villamos (irány: Zlaté piesky)
Fő állomás – vasúti (Hlavná stanica) > Trnavská: 61. autóbusz (irány: Milan Rastislav Štefánik Repülőtér (Letisko Milana Rastislava Štefánika)
Autóbusz állomás Mlynské Nivy > Polus City Center: 50. autóbusz (irány: Nové Mesto - OD Slimák)
Autóbusz állomás Mlynské Nivy > Trnavská: 205. trolibusz (irány Vozovňa Trnávka)

Tömegközlekedési útvonalak
Részletesebb információ az útvonalakról imhd.sk/ba/

Interaktív Pozsony térkép

Részletes információ: The Official After Concert Party
Jegyelővétel


Forrás: © www.depechemode.sk


A FREESTATE.hu csapata kellemes szórakozást kíván minden idők legnagyobb szlovákia rendezvényéhez!




2006.06.08. 15:24 | Faith | 21668 Olvasás | 6 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
FREESTATE.hu ©