depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Cikkek
Hirdetés
depeCHe MODE: John The Revelator / Lilian (EMI)

Régen fordult már elő, hogy dupla A-oldalas kislemezzel örvendeztesse meg rajongóit a depeCHe MODE. Június 5-én azonban, újabb két nagyszerű dal kerül kiadásra - mégpedig, párhuzamosan - a kritikusok által is elismert, és világszerte 2 milliós példányszámban elkelt Playing The Angel albumról.

A két single-re másolt szerzemény közül az egyik a John The Revelator, melyet így jellemzett a The Sun munkatársa: „A John The Revelator nem hasonlítható egy Depeche Mode dalhoz sem - egy nyers, és vadul lüktető, gospel-szerű track.

A másik pedig, a fennkölten fölényes szinti-pop dal, a Lilian, mely szintén az aktuális nagylemez egyik kimagasló felvétele.

A John The Revelator már a Playing The Angel album megjelenése óta a kritikusok egyik kedvence. A Word magazin szerint, egy „lüktető gótikus-gospel, melyhez Anton Corbijn bizonyára rémisztő klipet tudna forgatni, és kislemezre kívánkozik”.

Nos, ami a klipet illeti, ezúttal nem a holland fotográfus állt a kamerák mögé, hanem az ősszel megjelenő, Milánóban rögzített koncertfelvételből kapunk ízelítőt.

A John The Revelator / Lilian páros a szokásos 2-track CD, Maxi CD és DVD formátumokban jelenik meg, exkluzív remixekkel, UNKLE tálalásában.



Illusztráció

Íme, a tracklisták:
 
2-Track CD Single
John The Revelator - Single Version
Lilian - Single Version
 
CD Maxi Single
John The Revelator - ‘Dave Is In The Disco’ Tiefschwarz Remix
John The Revelator - Murk Mode Remix
John The Revelator - UNKLE Re Construction
John The Revelator - Boosta Club Remix
John The Revelator - Tiefschwarz Dub
 
DVD Single
John The Revelator - Video
Nothing’s Impossible - Bare
Lilian - Chab Vocal Remix

Időközben a depeCHe MODE elkezdte tavaszi / nyári turnéját, melynek során június 12-én lépnek fel Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban. A márciusi koncertjüket alapul véve, a fergeteges hangulat garantált!

Egy héttel előtte pedig, a boltokba kerül a John The Revelator, mely „egy elfogulatlan kritika a szervezett vallással szemben”, és egyben „a legjobb track” - az Independent szerint.
 
a depeCHe MODE hivatalos honlapja: www.depechemode.com
 
 
 
 

© Janurik János (EMI) - John The Revelator

 

Fotó © Lékó Tamás

 


   
   

   

2006.04.29. 02:36 | Janurik János | 16238 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©