depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

“Tour Of The Universe - Live In Barcelona”: trailer + merchandise

“Tour Of The Universe - Live In Barcelona”: trailer + merchandise

Újabb “Tour Of The Universe” DVD-trailer bukkant fel a YouTube-on, és a merchandise termékek listája is bővült!




depeCHe MODE - Tour Of The Universe - Live In Barcelona - DVD

Szinte már a levegőben érezhető az a várakozással teli feszültség, ami a Depeche Mode legújabb live DVD-megjelenését övezi. A “Tour Of The Universe: Live In Barcelona” névre keresztelt koncertfilm egy újabb előzetese bukkant fel a YouTube-on, melyet alább ti is megtekinthettek, HD minőségben:

A DVD boltokba kerülése előtt már tartottak egy release-party-t Zürich-ben. Ha hihetünk a rajongói véleményeknek, akkor egy messze erősebb koncert-dokumentumra van kilátás, mint a legutóbbi (”Live In Milan”) DVD volt - sokkal inkább emlékeztet a “One Night In Paris”-re, annak ellenére, hogy nem Anton Corbijn ült a rendezői székben. (Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy a tavaly nálunk járt holland fotográfus és rendező második nagyjátékfilmjét (”Az amerikai”) ma mutatják be a hazai mozik.)

A Depeche Mode hivatalos honlapján már a DVD-hez kapcsolódó merchandise cikkek is láthatók, illetve rendelhetők:
 
depechemode.officialmerchshop.com




Ajánlott videók
Dave Gahan - PRO7 - TV Total interjú HDMFC a Cool TV-ben 1997.03.31. It’s No Good MTV Awards 1988 - Backstage - Final Countdown 1985.04. UK Interview Martin Gore vásárol

2010.10.28. 05:28 | Janurik János | 20414 Olvasás | 69 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  <  1 2 3 4 >
29. Hozzászóló: mivanovits | Időpont: 2010.11.10. 15:09
mivanovits

Hát már nagyon vártam.De nem estem hanyatt. Nem szoktam osztályozni a dvd-ket de van nála jobban sikerült. Az audió cd jó ötlet mert azt hallgatva a januári koncert képek ugranak be.Szerintem a magyar közönség sokkal energikusasabb volt ezerszer!!A spontán énekeltetést látván le esett ,hogy itt semmi nincs véletlenül. Én még azt hittem hogy ez hungarikum volt részünkről,de nem. Csalódott vagyok mert itt minden mozdulat előre tervezettnek tűnik.Ülepedni kell még ennek egy kicsit. hát ennyi.

 
28. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2010.11.10. 11:33
Faith

Hát valami programot szervezz mellé!  ;)

 
27. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.11.10. 11:29

Faith! Vagy ugorjak le egy Nők lapjáért is, mielőtt megnézem?  :-)  :-)

 
26. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.11.10. 11:25

Könyörgöm valami jót is mondjatok, mert ebben a pillanatban bontottam ki!!!  :-)
Egyenlőre jó kis új szaga van…úgyhogy ne vegyétek már el a kedvem!  :D

 
25. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2010.11.10. 10:55
Angelus

Faith,

a vágás nekem sem jött be, semmi kreativitás nincsen benne, még csak nem is ritmusra van vágva, hogy kicsit pörgős legyen. Persze más rendező meg minden, de akkor is lehetett volna dinamikusabb, még csak a Fly on the windscreennél tartok benne amúgy, nem néztem végig. Annyi azonban már tuti, hogy a Milan jobban tetszik. :) Szubjektív vélemény, ne harapjátok le a fejem érte! :)

A doku anyag azonban érdekel, de addig nem jutottam még el, magyar felirat van, lecsekkoltam a menüben :)

 
24. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2010.11.10. 09:41
Faith

Már az előző DVDn is volt magyar felirat. Standard lettünk a dM-nél. ;)

Röviden: Nekem sem tetszik a DVD. Igazából majd elaludtam rajta, unalmamban reklámújságot néztem közben. Sokszor lett volna kedvem skippelni. A végefelé már voltak jó mozdulatok, meg zene és hangulat. De többnyire olyan érzésem van tőle, mintha egy amatör YouTubos videót néznék. Ennyi homályos kezet már rég nem láttam. Talán még a tömegben is jobb a kilátás. Ráadásul a próbákon jobban énekelt Dave, mint élőben. Szerintem.

 
23. Hozzászóló: Chrome | Időpont: 2010.11.10. 09:18
Chrome

pacak! Letöltöttem, megnéztem, letöröltem.

 
22. Hozzászóló: pacak | Időpont: 2010.11.09. 06:01
pacak

Sziasztok.Na milyen a Totu konci.Me nekem nem jön be.

 
21. Hozzászóló: plasticdog | Időpont: 2010.11.08. 15:28
plasticdog

És tényleg van rajta magyar felirat?=)

Az én ideiglenes lakhelyemen ez luxuscikknek számít, azért nem tudom….marad a vatera…=))

 
20. Hozzászóló: m@xsys | Időpont: 2010.11.08. 13:11
m@xsys

JUHHÉÉééé Megvan a TOTU Deluxe ;)
Ez a tok nem valami jó, vigyázni kell rá nagyon!

 
19. Hozzászóló: Janurik János [Szerkesztő] | Időpont: 2010.11.03. 11:00

Ha az spontaneitásnak vehető, hogy ugyanez az éneklés a Barcelona DVD-n is látható / hallható... ;)

A közönség tovább énekel, Dave pedig vezényel nekik…

De persze, mindenki ezekért az “egyedi” élményekért jár dM-koncertekre. :-)

 
18. Hozzászóló: Uselink | Időpont: 2010.11.03. 10:12
Uselink

Nem akarom, hogy kötözködésnek vegyétek, de a RAH-ban a Home utáni dolog nem spontán volt? Amikor a közönség dúdolt, és egy félpercig zenéltek hozzá... :)

 
17. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2010.11.03. 06:08

Azért azt megjegyezném, hogy a Hamburgi is annyira spontán ,mint a Milánói. Az emlitett hagfal lefejelés visszaköszön a Varsói koncerten. A többi “spontán” dolog meg a Gueherma-i koncerten látható jól.De ezzel nincs is semmi baj. A néző egy előadásra váltott jegyet. Semmivel nem kaphatnak kevesebbet az egyik koncerten mint a másikon.A Mode-ból kb akkor vesszet el a spontainás mikor elkezdték a profi zenélést.Csak azért feltünő ez most nekünk, mert amig a Exciter előtti turnékról csak kevés videó maradt fent, ugy az utániakról majd mindegyik megjelent. Talán akkor volt az utolsó spontán dolog mikor Dave hangja elment a Playing the angel egyik koncertjén. Azt meg tudjuk, hogy fogadta a nagyérdemű.

 
16. Hozzászóló: Chrome | Időpont: 2010.11.03. 04:04
Chrome

Greedy nálad a pont! Gyakorlatilag mindent leírtál, amit akartam, úgyhogy kösz a megkímélést!  ;)

 
15. Hozzászóló: Greedy | Időpont: 2010.11.02. 07:09

Szerintem Dave és a DM a Hamburgi koncerten hozta a csúcsformáját, rengeteg csak rájuk jellemző spontán elemmel (ajánlom mindenkinek a “Told you so” hangfal lefejelős részét). Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tetszenének a többi turnéik, de abban már rengeteg profizmussal járó manír van. A kor néhol megmosolyogtató videós technikája persze már más kérdés.

Szerintem, mint koncertvideó a Milan egy szar, nálam az ucsó helyen van az összes DM koncertvideó között, feleslegesen agyon van effektezve (mondhatnám az élvezhetetlenségig, mint amikor egy gyereknek odaadnak egy videókamerát és kényszernek érzi, hogy minden létező effektet kipróbáljon rajta) és egy csomószor felülről fényképezték, amitől néhol idétlenek a fiúk, de ez nyilván magánvélemény.

Én nem gondolnám, hogy Anton kifáradt volna, a Párizs gyönyörűen fényképezett koncert, az It’s no good ill. In your room háttérvetítése meg zseniális, nem beszélve a Waiting for the night esős hátteréről.

A SOFAD-ot és a SOFAD érát nagyon kedvelem, de szerintem most már túl van misztifikálva az az időszak (se zeneileg se egyéb módon nem volt annyival átütőbb, mint ahogy azt mostanában sokan gondolják). Amit viszont sem akkor, sem a videóról visszanézve nem kedveltem benne, hogy túl komolyan vették magukat a fiúk, ami nem állt jól nekik.

 
14. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.10.30. 06:56

Én tudom, hogy Dave már növeszti a haját az elkövetkezendő időszakra.
:-)  :-)

 
13. Hozzászóló: Dizzying Feeling | Időpont: 2010.10.30. 06:21

Egyébként én a 101-et nem tartom hagyományos koncertfilmnek.
A Parisban a pom-pom (?) lányok sem szerepeltek az összes számban, ahol meg igen oda sztem kifejezetten kellettek és nem csak biodíszletnek.(pl: Halo)
Nem beszélve a Devotional koncert gospel nénijeiről :) az In Your Room-ban tök jók, hatásosak.

 
12. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2010.10.30. 02:14
Faith

Drogok nélkül és a háttér nélkül nem lett volna olyan siker, az adott egy plusz szintet az egésznek. Semmi bajom a háttérrel. Úgy beszéltek, mintha az valami sötét história lenne. Valójában csak a vége felé kezdtek kavarogni a dolgok, de azok sem úgy, ahogy a legtöbben gondoljátok.
Még Alan kiválása is nyugodtan történt, úriember módjára távozott, nem lett harag közöttük. Talán ezért van esély most valamire!
Ráadásul nekem arculatilag is az a korszak jött be a legjobban, Dave hosszú hajjal és körszakállal, mindent vitt. :-) Komoly trend lett utána a pop iparban a körszakáll.  ;)

 
11. Hozzászóló: Angelus | Időpont: 2010.10.29. 17:00
Angelus

Egyetértek azzal, hogy a Milan jobb, mint a Paris. :) Nekem az túl egysíkú volt a háttérvetítésekkel, de azért jó, csak a Milan pörgősebben van vágva és jobbak a kamera állások is. És a borítója is jobban tetszik, nagyon igényes. Ez a mostani nem tetszik sajnos :x A Devotional sem rossz, de éppen a háttere miatt nagyon ritkán tudom megnézni, a Hamburg és a 101 meg roppant retro :-)  :-)

 
10. Hozzászóló: wgd | Időpont: 2010.10.29. 16:37
wgd

A Milan dvd a Paris-hoz képest azért vitte nálam a prímet, mert nem voltak már ott a Pom-pon lányok…de ennyi :(

 
Lapozás:  <  1 2 3 4 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©